| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; ej ljudi, samo 1 pitanje....na satnici prve godine za fer sam vidila da piše od 7.srpnja do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-07 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Re: FER or FOI ej ljudi, samo 1 pitanje....na satnici prve godine za fer sam vidila da piše od 7.srpnja do 1.kolovoza, nekakve vještine... možete mi objasnit šta je to? Kalendar i satnica*-*FER e-Campus v1 |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-09-07 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI ali to nije sve!!! =) palo mi pitanje na pamet.. ja sam jaako kreativna osoba i to stvarno u svim aspektima. jel ima na feru osim matke i fizike neki predmeti na kojima se može bar nekako kreativno izraziti (ne mislim na dramsku grupu i tečaj slikanja...). i u vezi sporta... kak to funkcionira na faxu? ima kakva dvorana il slično.. treniram rukomet i odbojku pa.... kakva takmičenja u navedenim sportovima među faxovima?? |
| | |
| | #69 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Naravno da ima, uvijek si dobrodošao u dvoranu pored FER-a (Martinovku) I uvijek imaš vještina kojih možeš uzeti, imaš tipa fotografija i slična sranja, imaš debatni klub itd., postoji liga FER-a u svim sportovima, a ako si dobar dovoljno da prođeš selekciju možeš se natjecati za FER protiv drugih faxeva, a za fiziku ovisi, ako izabereš R smjer, onda ju spomeneš u samo dva semestra, pod predmetom Fizika 1 i 2, za E smjer neznam, a ona opća matematika ti je uvod u druge predmete, tak da uvijek imaš matematiku ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI nemoj me j....! selekcija?? znači da ima dost zainteresiranih ako se rade selekcije po nekim sportovima... fotografija??? fenomenalno! pa to je ono... super. ja nemrem bez sporta.. evo maloprije sam baš došo s odbojke na pjesku.. pičimo to svaki vikend po 3 sata... |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:44.