| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; AAAAAAAA i ja ocu ovo zadnje (tj. sve) 4 godine.. onda bi imal max 400. ovak imam samo 384 boda. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: FER or FOI Citat:
Kako sam gluuuuuuuuuuuupppppppppppp Istina, mislim da imaš pravo, zajebao me MirZ4, pa sam zajebao Sorry svima, zajebao sam se i to jako ![]() | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI ee kad je tako.. mada... raska me danas zbedirala. otpre me i sad odgovaram zadatak-kompleksni brojevi. z1 i z2 ne... i pokupim 3. i počne nabrajati kak je na feru i arhitekturi prvi kolokviji upravo kompleksni brojevi i da neki cocnu već na tom... a meni sve dobro ide zasad osim matiše i fizike... a baš me zanima fer i arhitektura... sad se fakat pitam dal bum ja mogel završit nekaj od toga. pa nepem valjda na EKOMOMIJU!!!! |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter | Re: FER or FOI a navodno nije problem upast. jer 1. je važno preći razredbeni, a ja mislim da budem i više i 2. dobim bodove za ocjene. e sad. ja u osnovnoj nisam ni pogledal matematiku a imal sam 5. sad ju isto ne gledam pa imam 2-3. krajnje mi je vreme da se primim posla. ja skužim dok mi neko pokaže jedan zadatak.. onda dalje znam sam. jer nisam baš tip čoveka koji bi sam išel delati nekaj sa zadatkom i skužavatai ga, kak neki u mom razredu. ipak. ja imam 2-3 jer se učim matku par sati prije testa. da se više učim imal bi više. al mene ne brine to neko oni u razredu kaj se ništ ne uče a imaju 4-5. a imam filing da budu takvi ljudi baš na fer išli i da ja onda nemam šanse da upadnem... baš sam u k... |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: FER or FOI Citat:
To je stvarno nevjerojatno kojom se brzinom uči kad pokušavaš nekog drugog nešta naučiti.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: FER or FOI Citat:
a informatika se tolikom brzinom mijenja, da ono što naučiš na prve dvije godine tako i tako bude out of time. Informatiku u svakom slučaju moraš učiti sam, ni jedan faks ti tu neće baš previše pomoći. Recimo da su komunikacije jedan od većih i ozbiljnijih problema, današnjih sustava. Premda sam FER-ovac, zavidim FOI-ovcima, kako su tome ozbiljno pristupili. Pa vjerojatno nitko od nas neće projektirati procesore. Čemu služi ona silna matematika koja se uči samo na FER-u? Jebla ih planarna tehnologija na siliciju i nuklearna fizika. Pa ta dva predmeta su mi pojela pola mog intelektualnog potencijala, a ne služe ničem racionalnom. Biljanovića i Knapa je trebalo ustavom izbacit sa sveučilišta i oduzet im državljanstvo.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
![]() |
| Tagovi: help me |
« Bocconi
|
Uredsko poslovanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.