Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi FER or FOI u Društvo forumu; AAAAAAAA i ja ocu ovo zadnje (tj. sve) 4 godine.. onda bi imal max 400. ovak imam samo 384 boda. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-11-07, 00:02   #81 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-02-07
Poruka: 55
mirZ4 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mirZ4
Re: FER or FOI

AAAAAAAA i ja ocu ovo zadnje (tj. sve) 4 godine.. onda bi imal max 400. ovak imam samo 384 boda. kaj je još gore, na stranici lepo piše za 07/08 da idu sve 4 godine.
mirZ4 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:14   #82 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Mlaen Pogledaj Poruke
sta je to nes novo, nije tako bilo kad sam ja upisivao 05/06-te....
kad sam ja upisivao gledala se samo (prosjecna ocjena prve 4 godine + matura )/5*80....
Joooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjj

Kako sam gluuuuuuuuuuuupppppppppppp

Istina, mislim da imaš pravo, zajebao me MirZ4, pa sam zajebao

Sorry svima, zajebao sam se i to jako
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 00:31   #83 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

jeeee,.. ko sad tu koga zajebava????
Zaključak? : (prosjecna ocjena prve 4 godine + matura )/5*80....
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 08:35   #84 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Da, (ocjena 1. razreda + ocjena 2. razreda + ocjena 3. razreda + ocjena 4. razreda + ocjena mature)/5*80
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 17:08   #85 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

ee kad je tako.. mada... raska me danas zbedirala. otpre me i sad odgovaram zadatak-kompleksni brojevi. z1 i z2 ne... i pokupim 3.
i počne nabrajati kak je na feru i arhitekturi prvi kolokviji upravo kompleksni brojevi i da neki cocnu već na tom... a meni sve dobro ide zasad osim matiše i fizike... a baš me zanima fer i arhitektura... sad se fakat pitam dal bum ja mogel završit nekaj od toga. pa nepem valjda na EKOMOMIJU!!!!
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 17:13   #86 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Gle, važno je da na FER-u to naučiš, dal to sad znaš nije bitno

Zapravo je, jer trebaš prvo upast
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 22:08   #87 (permalink)
Starter

mirZ4 se izdvaja iz mase

a navodno nije problem upast. jer 1. je važno preći razredbeni, a ja mislim da budem i više i 2. dobim bodove za ocjene. e sad. ja u osnovnoj nisam ni pogledal matematiku a imal sam 5. sad ju isto ne gledam pa imam 2-3. krajnje mi je vreme da se primim posla. ja skužim dok mi neko pokaže jedan zadatak.. onda dalje znam sam. jer nisam baš tip čoveka koji bi sam išel delati nekaj sa zadatkom i skužavatai ga, kak neki u mom razredu. ipak. ja imam 2-3 jer se učim matku par sati prije testa. da se više učim imal bi više. al mene ne brine to neko oni u razredu kaj se ništ ne uče a imaju 4-5. a imam filing da budu takvi ljudi baš na fer išli i da ja onda nemam šanse da upadnem... baš sam u k...
mirZ4 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 22:18   #88 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 872
ivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono neštoivana0015 ima ono nešto
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

moj dragi završio foi....nije baš bio oduševljen sa tim faksom,čak šta više....kaže da ima previše ekonomskih predmeta a premalo informatike....
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 01:16   #89 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: mirZ4 Pogledaj Poruke
a navodno nije problem upast. jer 1. je važno preći razredbeni, a ja mislim da budem i više i 2. dobim bodove za ocjene. e sad. ja u osnovnoj nisam ni pogledal matematiku a imal sam 5. sad ju isto ne gledam pa imam 2-3. krajnje mi je vreme da se primim posla. ja skužim dok mi neko pokaže jedan zadatak.. onda dalje znam sam. jer nisam baš tip čoveka koji bi sam išel delati nekaj sa zadatkom i skužavatai ga, kak neki u mom razredu. ipak. ja imam 2-3 jer se učim matku par sati prije testa. da se više učim imal bi više. al mene ne brine to neko oni u razredu kaj se ništ ne uče a imaju 4-5. a imam filing da budu takvi ljudi baš na fer išli i da ja onda nemam šanse da upadnem... baš sam u k...
Trebaš si naći curu kojoj ne ide matematika, pa probaš s njom učit.
To je stvarno nevjerojatno kojom se brzinom uči kad pokušavaš nekog drugog nešta naučiti.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 01:23   #90 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,622
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
moj dragi završio foi....nije baš bio oduševljen sa tim faksom,čak šta više....kaže da ima previše ekonomskih predmeta a premalo informatike....
Pa ekonomija će ti u svakom malo bolje plaćenom poslu stvarno trebati,
a informatika se tolikom brzinom mijenja, da ono što naučiš na prve dvije godine tako i tako bude out of time.
Informatiku u svakom slučaju moraš učiti sam, ni jedan faks ti tu neće baš previše pomoći.
Recimo da su komunikacije jedan od većih i ozbiljnijih problema, današnjih sustava.
Premda sam FER-ovac, zavidim FOI-ovcima, kako su tome ozbiljno pristupili.
Pa vjerojatno nitko od nas neće projektirati procesore.
Čemu služi ona silna matematika koja se uči samo na FER-u?
Jebla ih planarna tehnologija na siliciju i nuklearna fizika.
Pa ta dva predmeta su mi pojela pola mog intelektualnog potencijala, a ne služe ničem racionalnom.
Biljanovića i Knapa je trebalo ustavom izbacit sa sveučilišta i oduzet im državljanstvo.

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: help me

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114