| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Flomaster za šalabahter u Društvo forumu; Ljudi vako iman neki vraziji flomaster koji se moze viditi samo pod nekin plavin svitlon. Sad stvar je odlicna i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-10-07 Godina: 17
Poruka: 67
![]() | Flomaster za šalabahter Ljudi vako iman neki vraziji flomaster koji se moze viditi samo pod nekin plavin svitlon. Sad stvar je odlicna i da nije bilo tog nebi prosa razred ali iman problem sto su mi se flomaster a i baterije na svitlu pocele trositi,a ja neznan sto je to niti di cu to naci! Pa ako iko ima pojma o tome neka mi javi molin vas iman jos 2 rz do kraja skolovanja a bez toga ce mi biti jebeno tesko!?!?!?!?!?!?!?! Moooooooolin vas!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flomaster za šalabahter Svijetlo je UV vjerovatno... probaj sa upaljačem sa ugrađenom plavom ledicom, ako to ne upali nađi svijetlo za provjeru autentičnosti novčanica... može biti u obliku olovke...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flomaster za šalabahter Nemam pojma... znam da su ta svijetla plave boje, a i UV je svijetlo valne duljine na granici sa plavom, ako nije UV onda svakako pali plava ledica iz upaljača...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter | Re: Flomaster za šalabahter ima tako jedna baza sa kemiskon i nešto s vodon ali se jebiga nesičan probaj se od tome raspitat kad nekih kemičara ili fizičara ili kod nastavnika iz kemije ali nemoj spominjat za šta je ili probaj pitat nekog ko radi u knjižari. sretno!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Flomaster za šalabahter flomaster je magic marker, a vidi se pod UV svijetlom, a može i ono za provjeru novčanica, ako to i nije isto UV, uglavnom UV ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
![]() |
| Tagovi: flomaster, s alabahter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.