Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Flomaster za šalabahter u Društvo forumu; Ljudi vako iman neki vraziji flomaster koji se moze viditi samo pod nekin plavin svitlon. Sad stvar je odlicna i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-10-07, 15:25   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-10-07
Godina: 17
Poruka: 67
Los ucenik se izdvaja iz mase
Flomaster za šalabahter

Ljudi vako iman neki vraziji flomaster koji se moze viditi samo pod nekin plavin svitlon. Sad stvar je odlicna i da nije bilo tog nebi prosa razred ali iman problem sto su mi se flomaster a i baterije na svitlu pocele trositi,a ja neznan sto je to niti di cu to naci!
Pa ako iko ima pojma o tome neka mi javi molin vas iman jos 2 rz do kraja skolovanja a bez toga ce mi biti jebeno tesko!?!?!?!?!?!?!?! Moooooooolin vas!!!
Los ucenik je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 15:33   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar
Re: Flomaster za šalabahter

Svijetlo je UV vjerovatno... probaj sa upaljačem sa ugrađenom plavom ledicom, ako to ne upali nađi svijetlo za provjeru autentičnosti novčanica... može biti u obliku olovke...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-10-07, 19:41   #3 (permalink)
nema me...

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,323
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

pa imash već tih olovki s tim svijetlom..ali aris..nije to nikakvo uv svijetlo to je občna plava dioda..
a ta boja se zove nešto magic... bila je jako popularna 70desetih
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:39   #4 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pa imash već tih olovki s tim svijetlom..ali aris..nije to nikakvo uv svijetlo to je občna plava dioda..
a ta boja se zove nešto magic... bila je jako popularna 70desetih
Nemam pojma... znam da su ta svijetla plave boje, a i UV je svijetlo valne duljine na granici sa plavom, ako nije UV onda svakako pali plava ledica iz upaljača...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:55   #5 (permalink)
banned

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 4,587
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Sorry ja ti nebudem rekao gdje toga ima, da mi nebi jednog dana gradio mostove.

"Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru"
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 21:58   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 25
hacker95 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95

ima tako jedna baza sa kemiskon i nešto s vodon ali se jebiga nesičan probaj se od tome raspitat kad nekih kemičara ili fizičara ili kod nastavnika iz kemije ali nemoj spominjat za šta je ili probaj pitat nekog ko radi u knjižari.

sretno!!!
hacker95 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 22:03   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 25
hacker95 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95

moš probat sa običnin bilin flomasteron i plavon uli uv svičon

a ako uspiješ da ti je kemiska nevidljiva to ti se može otkrit da se papir di piše pošara sa olovkom
hacker95 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-03-08, 22:04   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,061
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

flomaster je magic marker, a vidi se pod UV svijetlom, a može i ono za provjeru novčanica, ako to i nije isto UV, uglavnom UV
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: flomaster, s alabahter

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103