| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FOI - Varaždin u Društvo forumu; Studira li tko FOI ili planira na upis ove godine da mi daj koji savjet za prijemni?! Svaki savjet je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-05-06 Godina: 23
Poruka: 41
![]() | Re: FOI - Varaždin Citat:
| |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-05-06 Godina: 23
Poruka: 41
![]() | Re: FOI - Varaždin Prije tjedan dana, malo na knap, al valjda će biti dosta ako stisnem... Neznam, iskreno nisam ni računao, al ne baš previše... Možda me izvuče to kaj sam išao u gimnaziju pa sam imao neke predmete koje nisu imali ljudi iz nekih stručnih škola, pa je tu i koji bod više... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-06-06 Godina: 20
Poruka: 20
![]() | Re: FOI - Varaždin Ja sam išao ekonomsku, nisam imao povijest dvije godine i informatiku jednu godinu. Imam 253 boda na temelju srednje škole. našao sam sad neke skripte za kupit pa ću vidjet dal ce to sta pomoć! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: FOI - Varaždin Jel teška matematika?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: FOI - Varaždin Dobro nisam išo u gimnaziju pa ne znam kak je tamo... Ja isto malo razmišljam o FOI-u al ne znam... da se ne sjebem ako je preteško... Reci mi kak je s jezicima? Kolko jezika se uči?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: foi, varazdin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:25.

al ne oslanjaj se na to