| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi FOI - Varaždin u Društvo forumu; Ako si iole informaticki pismen, pozeljno i potkovan drugim srodnim znanjima, a matematika ti je na nivou tehnicke srednje skole ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-06-06 Godina: 38
Poruka: 2
![]() | Re: FOI - Varaždin Ako si iole informaticki pismen, pozeljno i potkovan drugim srodnim znanjima, a matematika ti je na nivou tehnicke srednje skole ili gimnazije, nemas beda. Ako nisi, iskoristi ljeto za obnovu ovih znanja, uzmi neke instrukcije, idi na tecaj, bit ce ti lakse kasnije. FOI ne zavrsavaju jedino oni koji su antitalenti za informatiku ili matematiku. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: FOI - Varaždin Iz informatike sam može se reć solidno potkovan, ali iz matematike baš nisam... Nije da sam baš antitalenat al uvijek neke dvojkice vučem... Dobro nije još vrijeme za učenje matematike preko ljeta jel tek na jesen idem u 4. razred. BTW idem u komercijalnu škole, to je nešto slično kao ekonomska... tako da je matematika malo drugačija nego u gimnaziji... puno više se radilo o nekim valutama, deviziama, kamatni računi i te pizde materne... a manje geometrije i toga... BTW da li ima fizike na FOI-u... to nemam već od osmog razreda nit' ću imat u srednjoj... BTW 2 nisi mi reko kak je sa stranim jezicima... da li ima samo engleski ili engleski i još jedan strani jezik?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: FOI - Varaždin ...s jezicima nije tak bed...njemački ili engleski...kaj hoćeš! nije ti baš lagano na FOI-u al da se završit uz malo truda. inače ja ne studiram FOI al mi je to bila alternativa ako ne upišem građevinu, na kraju prošo oba prijemna...sad sam građevina. na FOI mi idu dosta frendova i nije baš pljuga al nije ni nešto preeeeteško.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #15 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: FOI - Varaždin Citat:
Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | ||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,217
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: FOI - Varaždin Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-07 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Re: FOI - Varaždin koji su predmeti potrebni za upis koji se boduju????? jos nesto sto mi savjetujete da uzmem za maturski i za izborni predmet na maturi a ovdje se racuna !!!!! zahvaljujem !!!!!nadam se sto brzem odgovoru!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: foi, varazdin |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.