| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi gdje kupiti haljine u splitu? u Društvo forumu; znam da već ima tema "haljine" ali me zanima ako ima netko iz splita da mi kaže ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gdje kupiti haljine u splitu? ženo zašto si ti otvorila temu o haljinama tu?? ta tema ne pripada tu.... piše ti : "školarci i studenti" i ti dođeš i ko prstom u govno i tu temu otvoriš ovdje... ![]()
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti haljine u splitu? Pa na neki nacin ima veze sa skolom.. Maturalna vecer..
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: gdje kupiti haljine u splitu? pa po meni nema nikave veze haljina tu..to je trebala otvorit u modi ili ženskom kutku a ne tu...
__________________ Na mom dlanu crte dvi,života i jubavi prva mi je preduga,to me nije ni briga A ona druga malena,puno mi je važnija |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti haljine u splitu? a ko da je bitno di je otvoreno.....važno je da curi neko pomogne oko haljine......pa ajde splićanke,di kupujete haljine za maturalnu..... ![]()
__________________ ......i najgluplja žena može upravljati pametnim muškarcem, ali potrebna je veoma pametna žena da bi upravljala budalom...... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti haljine u splitu? Baš me zanima oću ja bit jedino muško koje posta u temi "gdje kupiti haljine u splitu" ![]() Sry nisam mogel odolit da nekaj ne kažem ![]()
__________________ "...mi smo tak'a nacija, nismo za astronaute, al ćemo lomit kosti dok čuvamo vaše aute..." |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti haljine u splitu? Imas Glamour Sposu u robnoj kuci Dobri, samo nisam sigurna jesu li jos tamo, onda u gradu onaj ducan kad ides sa vocnog trga na pjacu (i obrnuto ),pa na Splitu 3 Arileo(imaju odlicnih vecernjih haljina) i kad si vec na St3, mozes pogledat i u Cesarice. To je to sta se sad mogu sitit.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

),pa na Splitu 3 Arileo(imaju odlicnih vecernjih haljina) i kad si vec na St3, mozes pogledat i u Cesarice.