Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; sve u glavi! kakvi salabahteri.....

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-07, 12:40   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase
Re: Gdje skrivate šalabahter?

sve u glavi! kakvi salabahteri..
lochness je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 14:45   #92 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 20
Poruka: 6
c_lock se izdvaja iz mase

he he he pa necu ti reci ovo sto ja radim je jedinstveno
c_lock je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 11:49   #93 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 423
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

ja sam na stomak sve napiso i kad nebi znao samo bi se kao poceso i tako podigo majicu i procito
Saitek je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 18:50   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 101
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

moja frendica ima velike sise i ona naa sise napiše šalabahter...ja ga sakrijem gdje stignem...nekada ga nemam potrebu sakrivati jer su neki profesori fiju fiju pa ne skuže...najčešće je na stolu ili u krilu=)=)uvijek pali=)=)
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 19:03   #95 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ma napisem na klupu, neki dan profa skuzi pa mi oduzeo 3 boda s ispita i na kraju mi 1 bod falio za vecu ocjenu, i to bas jeda od ta 3 koja mi je oduzeo... a sto je najbolje nisam nista sa salica kopirala jer nije koristilo, s obzirom da su pitanja bila po primjeru na po definiciji, a to je lakse
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-12-07, 22:46   #96 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-10-07
Godina: 19
Poruka: 347
_zabac14_ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko MSN-a korisniku _zabac14_ Pošalji poruku preko Skype-a korisniku _zabac14_

ja najcesce kod profe iz matise,debela je pa ne hoda po razredu kad pisemo test samo sjedi i gleda okolo ko prepisuje,a ja napisem sve na naslonjac od stolca od lika ispred i tako sve zivo prepisem i dobim 5 hehe a profa nikad ne pregledava znanje stalno pisemo testove, nikad ne pita
Odgovori sa citatom
Star 17-12-07, 00:46   #97 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 24
Poruka: 47
Crickey se izdvaja iz mase

johooj, kad se samo sjetim
Bilo je to,doduše, nekad davno, ali se još uvijek slatko nasmijem! Bilo je pisanja na džon tenisica, po limenoj pernici, ak se furao šos onada ispod najlonki, tak kad ga malo podigneš sve se lijepo vidjelo.
Crickey je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 13:22   #98 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Evo jedan način

daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 13:52   #99 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,755
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

tako je sigurno mirin prolazio testove.....važno da je cola na stolu!!!

OT-isto kao i svi,šalić u rukavu,ispod testa,u pernici,na klupi,pod klupom,u kapuljači onog ispred mene,u onoj kemijski kojoj se razvlači kalendar,napisano na zidu....

svi uvijek imamo iste ili slične načine i to profesori znaju jer su i oni to radili....pa šta mislite ok kud smo to pokupili?!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-08, 14:03   #100 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
tako je sigurno mirin prolazio testove.....važno da je cola na stolu!!!
Da ahahha, dobri stari prevarantski mirin živio
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate

« današnji raspored | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114