| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; sve u glavi! kakvi salabahteri..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? moja frendica ima velike sise i ona naa sise napiše šalabahter...ja ga sakrijem gdje stignem...nekada ga nemam potrebu sakrivati jer su neki profesori fiju fiju pa ne skuže...najčešće je na stolu ili u krilu=)=)uvijek pali=)=)
__________________ mala djeca nedaju spavati ,velika nedaju disati |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ma napisem na klupu, neki dan profa skuzi pa mi oduzeo 3 boda s ispita i na kraju mi 1 bod falio za vecu ocjenu, i to bas jeda od ta 3 koja mi je oduzeo... a sto je najbolje nisam nista sa salica kopirala jer nije koristilo, s obzirom da su pitanja bila po primjeru na po definiciji, a to je lakse ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #96 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja najcesce kod profe iz matise,debela je pa ne hoda po razredu kad pisemo test samo sjedi i gleda okolo ko prepisuje,a ja napisem sve na naslonjac od stolca od lika ispred i tako sve zivo prepisem i dobim 5 hehe a profa nikad ne pregledava znanje stalno pisemo testove, nikad ne pita ![]()
__________________ I pametni grijese |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 47
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? johooj, kad se samo sjetim ![]() Bilo je to,doduše, nekad davno, ali se još uvijek slatko nasmijem! Bilo je pisanja na džon tenisica, po limenoj pernici, ak se furao šos onada ispod najlonki, tak kad ga malo podigneš sve se lijepo vidjelo. ![]() |
| | |
| | #98 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Evo jedan način ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? tako je sigurno mirin prolazio testove.....važno da je cola na stolu!!! ![]() OT-isto kao i svi,šalić u rukavu,ispod testa,u pernici,na klupi,pod klupom,u kapuljači onog ispred mene,u onoj kemijski kojoj se razvlači kalendar,napisano na zidu.... svi uvijek imamo iste ili slične načine i to profesori znaju jer su i oni to radili....pa šta mislite ok kud smo to pokupili?! ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #100 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
živio ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:47.

,velika nedaju disati

pa mi oduzeo 3 boda s ispita i na kraju mi 1 bod falio za vecu ocjenu, i to bas jeda od ta 3 koja mi je oduzeo... a sto je najbolje nisam nista sa salica kopirala jer nije koristilo, s obzirom da su pitanja bila po primjeru na po definiciji, a to je lakse 
hehe a profa nikad ne pregledava znanje stalno pisemo testove, nikad ne pita
I pametni grijese