Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Na komp natipkaš sve što ti treba (a meni obično reba jaaakooo puno), baciš u stupce, smanjiš font (koliko ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-08, 13:04   #101 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase
Re: Gdje skrivate šalabahter?

Na komp natipkaš sve što ti treba (a meni obično reba jaaakooo puno), baciš u stupce, smanjiš font (koliko ti okice dopuštaju - ja obično na 5), isprintaš, izrežeš stupce, slijepiš ih jedan ispod drugog, smotaš (s obje strane), učvrstiš s kakvom gumicom za kosu (ima onih prozirnih). I kasnije to motaš, odmotavaš...
Uglavnom, vrlo praktično za eseje, ili kada imaš doma ispit (pa samo nabasaš odgovore), jer jako, jako mnogo toga stane u dlan, jednostavno je za prepisivati i gotovo nemoguće otkriti... Kome se da tipkati, naravno. Ja uvijek radim šalabahtere - em naučim nešto usput, em mi na neki način daju taj neki osjećaj sigurnosti - znam da ću, ako zapnem, uvijek moći proviriti...
Doma na zidu mi visi jedna takva bebica duga 2 metra i 50.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 14:05   #102 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Kaj ti nije jednostavnije to naučiti?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 14:48   #103 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 25
Poruka: 3,030
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

uvijek sam naučio
Clank je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 16:25   #104 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Kaj ti nije jednostavnije to naučiti?
Naučim dok tipkam. Tako najlakše učim - dok pišem bilješke, podcrtavam, šaram...Vizualni sam tip...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 18:26   #105 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
Naučim dok tipkam. Tako najlakše učim - dok pišem bilješke, podcrtavam, šaram...Vizualni sam tip...
Pa, naravno, uglavnom tako se i uči, ali kaj ti nije bolje da si to zapišeš u veliku A4 bilježnicu, normalnim fontom () pa da kasnije po putu ili doma samo pročitaš nekoliko puta, nego da riskiraš ocjenu zbog šalića (jer pretpostavimo da ima dosta toga kaj može doć na testu, samo jedan dio će ti trebati, dakle velika većina ti je višak, i ako te se uhvati sa šalićem dobivaš 1, ne?) ?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 19:27   #106 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pa, naravno, uglavnom tako se i uči, ali kaj ti nije bolje da si to zapišeš u veliku A4 bilježnicu, normalnim fontom () pa da kasnije po putu ili doma samo pročitaš nekoliko puta, nego da riskiraš ocjenu zbog šalića (jer pretpostavimo da ima dosta toga kaj može doć na testu, samo jedan dio će ti trebati, dakle velika većina ti je višak, i ako te se uhvati sa šalićem dobivaš 1, ne?) ?
Pa ja naprije i napišem normalnim fontom, kasnije smanjim.
Kao što rekoh: činjenica da imam šab daje mi taj neki osjećaj sigurnosti - da ću, u slučaju da me memorija i znanje iznevjere, moći proviriti. A tu i je adrenalin...
Ipak...Ove sam si godine postavila novi izazov, s obzirom da sam već gotovo srasla sa šalabahterima - naučiti nešto kako treba (npr.povijest) i na ispit doći bez pomagala. Samo ja i moj jadni mozak...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 20:10   #107 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pa ja naprije i napišem normalnim fontom, kasnije smanjim.
A jesmo li lukavi , ali rekao sam A4 bilježnicu, ne blank Word page
Citat:
Ove sam si godine postavila novi izazov
Samo naprijed, borba protiv samog sebe je najteža
Citat:
Samo ja i moj jadni mozak
Pa, prvi koraci su uvijek najteži, da počinješ ovisiti sama o sebi je daleko najteže, a tu ti ne pomaže ni bog ni država, ni otac ni majka, samo ti sama
Ja sam na primjer zadnji šalić koristio u 3. razredu SŠ, a kad sam ga prestao koristiti, ono osjećaj bespomoćnosti i misao zašto nemam šalić da vidim dal je to ono kaj mislim ili ne, ali kasnije rezultati daleko jači i bolji nego su ikada.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 20:25   #108 (permalink)
Regularni forumas

Citat:

Uspjet ću ja nekako. Kao mala lokomotiva: "ja to mogu, ja to hoću..."

Citat:

Uspjet ću ja nekako. Kao mala lokomotiva: "ja to mogu, ja to hoću..."

Zadnji Uredio daidza : 12-01-08 u 21:19.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-01-08, 22:59   #109 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-07-07
Poruka: 101
kruŠkica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kruŠkica

rowanne i ja tak0 radim hehe...tipkam...postala sam brza...i naučim nešto,barem ja mislim, da,mogu reć..ppozdraw=)
Odgovori sa citatom
Star 21-01-08, 10:05   #110 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika The Gift Of God

Datum registracije: 20-01-08
Poruka: 36
The Gift Of God

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
stoje mi na penisu
hahahahah kristijan dobra ti je fora
The Gift Of God je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate

« današnji raspored | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114