| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Na komp natipkaš sve što ti treba (a meni obično reba jaaakooo puno), baciš u stupce, smanjiš font (koliko ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Na komp natipkaš sve što ti treba (a meni obično reba jaaakooo puno), baciš u stupce, smanjiš font (koliko ti okice dopuštaju - ja obično na 5), isprintaš, izrežeš stupce, slijepiš ih jedan ispod drugog, smotaš (s obje strane), učvrstiš s kakvom gumicom za kosu (ima onih prozirnih). I kasnije to motaš, odmotavaš... Uglavnom, vrlo praktično za eseje, ili kada imaš doma ispit (pa samo nabasaš odgovore), jer jako, jako mnogo toga stane u dlan, jednostavno je za prepisivati i gotovo nemoguće otkriti... Kome se da tipkati, naravno. Ja uvijek radim šalabahtere - em naučim nešto usput, em mi na neki način daju taj neki osjećaj sigurnosti - znam da ću, ako zapnem, uvijek moći proviriti... ![]() Doma na zidu mi visi jedna takva bebica duga 2 metra i 50. ![]() |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
) pa da kasnije po putu ili doma samo pročitaš nekoliko puta, nego da riskiraš ocjenu zbog šalića (jer pretpostavimo da ima dosta toga kaj može doć na testu, samo jedan dio će ti trebati, dakle velika većina ti je višak, i ako te se uhvati sa šalićem dobivaš 1, ne?) ? | |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]() Kao što rekoh: činjenica da imam šab daje mi taj neki osjećaj sigurnosti - da ću, u slučaju da me memorija i znanje iznevjere, moći proviriti. A tu i je adrenalin... ![]() Ipak...Ove sam si godine postavila novi izazov, s obzirom da sam već gotovo srasla sa šalabahterima - naučiti nešto kako treba (npr.povijest) i na ispit doći bez pomagala. Samo ja i moj jadni mozak... ![]() | |
| | |
| | #107 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
, ali rekao sam A4 bilježnicu, ne blank Word page ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() Ja sam na primjer zadnji šalić koristio u 3. razredu SŠ, a kad sam ga prestao koristiti, ono osjećaj bespomoćnosti i misao zašto nemam šalić da vidim dal je to ono kaj mislim ili ne, ali kasnije rezultati daleko jači i bolji nego su ikada. ![]() | |||
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

,velika nedaju disati