| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; imam zelenu olovku pa isprintam šalić na zeleni papir i zaljepim ga oko olivke slova su svjetlo zelena(p.s.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? moj citav razred napise odgovore na placu i svi prepisujemo , ili napisemo si na patike , ili dlanove , ili ... ma bilo gdje pa cak i kod usmenog takoder , mislim nikad nismo bili uhvaceni evo ja sam sad 4 rezred maturant pa ako sam do ovde stigo onda ... ( valjda znate )
__________________ The Dark Myth is substance without a hint of style, a huge uncarved rock of back story, kept pure of any human interference that might have produced a consumable piece of fiction. |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | na dlanu. odlična je fora,sam kaj ak te otrkiju, nemreš ga nigdje bacit ![]() jedino da si ruku odgrizeš ![]() Citat:
kažeš daimaš malih problema i da ti je jaaako neugodno zbog toga ![]() Zadnji Uredio daidza : 06-02-08 u 17:22. | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? a ideš izvlačit živu glavu kažeš daimaš malih problema i da ti je jaaako neugodno zbog toga [/quote]ma kad ga staviš među noge samo povučeš test malo više prema sebi, i onda kad prepisuješ ispadne kao da gledaš u donja pitanja tog testa ovisi i o predmetu, ako je šalabaza malo manja stavim ju na stol pa ruku na njega, onda ga malo izvučem prepišem i pokrijem ponovo ak se prof. približi a po dlanu nikad nisam pisao, premalo mjesta, ja kad pišem šalabazu cijelu bilj napišem u fontu 5 ![]() |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? sa Coca-Colom funkcionira ![]() Danas smo pisali test iz matke i ja dobio 4 inace dobijem i 5 bez sverca ali ovo nisam bio u skoli pa... Ali najbitnije kod fore sa Colom je da je svaki dan imas na stolu...i pali 100000% ![]()
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #130 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ...ne kužim...zakaj baš na placu...nemrete se negdje drugdje nać...![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:46.

na celu vidi se samo pod UV sjetlom 
...ne kužim...zakaj baš na placu...nemrete se negdje drugdje nać...