| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Bilježnica ispod klupe i pišhi! Inache unutar kalkulatora, zalijepiš na obližnji zid ili ispod stola,tako =p... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]()
__________________ ...vumrl mi je pajcek moj... ...v štali sam ga zakopal v gnoj... ...jer pajcek se nemre dat na Mirogoj... | |
| | |
| | #155 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? u pernicama,ili napisem na ruku,al ne na saku,nego gore,tako da samo povljecem majcu i evo ti... al cesto dok pisem salabahtere to sve zapamtim ili mi bas ne pise ono kaj mi treba...ah..
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
| | #157 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-02-08 Godina: 17
Poruka: 2,899
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ovako je kod mene(neke ideje su dosta originalne) 1. na Kemiji obavezno koristim šalabahter na tehničkoj i na gumici....skoro nemoguće skužit(jedino je zahebano šta se stalno šeće)....daš font 4, paziš da nije preširoko ![]() 2.na Fizici je dosta jednostavno...uvijek od njega dobijemo papire za naučit i nešto u bilježnici šta nam diktira....pa onda sve uredno(od teorije) najsitnijim mogućim slovima napišem na papir.. nekima je to zajebano jer se potpisiva na ispite...ali potpis mu mislim d anije čak potpis jer ga loše radi....pa ga smao iskopiramo 3.na matki ko na kemiji, smao na kalkulatoru jer je veće ![]() a na većini ostalih predmeta rješenje je da Luj XIV sa ovog foruma nauči za mene i sebe mislim da na svim ispitima |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.

u gaćama,tamo profka sigurno neće poviriti.......