| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; u rukav je najbolje!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #173 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,137
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ne nego na čarapu... ![]() zaljepis na klupu i kad dode profesor/ica samo ga prekrijes testom... Cure ga stave u duboko dekoltiranu majcu, al samo kod profesorica...(mislim salabahter)... najgore ti ga je napisat na ruku jer ti se moze izbrisat, a to je problem... ![]() ...ima jos puno mjesta, a neda mi se pisat... ![]()
__________________ |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? istina i ima ih punoooo, evo jedne meni omiljene.... ako imate nekog blagog profesora, on če vam ovo dopustit, a na fakultetu ovo prolazi bez brige.... EVO LINK:: Profesionalno varanje na testu ![]() ![]() ![]() Zadnji Uredio ivanska_boy : 15-05-08 u 20:19. Razlog: krivo postavljanje linka |
| | |
| | #177 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? napravis mali i dobro ga izoliras selotejpon i drzis ga u ruci,u saci...kad dode neki profesor samo ga zgušvaš i kasnije ga opet otvoris i ka novi je,raadi selotejpa... Moze ga se jos stavit u šlic ili u maramicu, tu niko ne bi pogleda.hh |
| | |
| | #180 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? ako ti mp3 player ima mikrofon, snimi si na njega govor, u školici si sjedni u zadnju klupu u čošak i namjesti si jednu slušalicu u uho i rukom se nasloni na uho tak da se nist ne vidi i uredno slušaj svoje predavanje....tak sam ja radio, uvijek je upalilo.... ![]() @Gordingo, briši sig sa referal linkom, tak nećeš nikoga dobiti, a i modovi će ti ga obrisat, OT. kolko imaš para na bux.to i jesi kaj ulagao ???
__________________ ma ovaj forum je rofl... Zadnji Uredio karlitoocar : 18-05-08 u 10:14. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:14.

THe GrEaTeSt ThInG yOu'll EvEr LeArN iS jUsT tO lOvE aNd Be LoVeD iN rEtUrN