| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; 1. ak je profesor mutav: knjiga ispod klupe 2. ak nije : snimi odgovore na slusalice i onda play na mobitelu (... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 16
Poruka: 21
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? 1. ak je profesor mutav: knjiga ispod klupe ![]() 2. ak nije : snimi odgovore na slusalice i onda play na mobitelu (iman dugu kosu ne vidi se nista ) - samo sto mi se jednom bilo dogodilo da su se slusalice odkacile i na glas mobitel poceo govori rijesenja od testa xD sva sreca skontali smo samo ja i frend sto sjedi samnom xD |
| | |
| | #182 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-02-08 Godina: 16
Poruka: 21
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]() | |
| | |
| | #185 (permalink) |
| Gazdarica Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? na prozirnu foliju malu..isprintano (tako je moja frendica) i najbolje na one smeckaste i zelene klupe funkcionira.. ![]()
__________________ Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole.. |
| | |
| | #186 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-03-08 Godina: 18
Poruka: 1,136
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ![]() ![]() eto...biljeznica ispod klupe,i prepisivanje do rijeci i mission success ![]()
__________________ Trebas me,trebam te...povremeno zezamo se obecanja su bezveze...budimo bez obaveze |
| | |
| | #188 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #190 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:02.

) - samo sto mi se jednom bilo dogodilo da su se slusalice odkacile i na glas mobitel poceo govori rijesenja od testa xD sva sreca skontali smo samo ja i frend sto sjedi samnom xD

no ak tebi radi svaka ti dala