| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Više nigdje,danas sam završio sa tim pizdarijama! Još obrana maturalnog rada i matura i amen! Hvala Bogu!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ja za svaki test imam mp3! Nasnimam odgovore na njega,pustim kosu da se ne vidi slušalica,provučem ispod majce,šaltam,slušam i pišem! Sad sam iz zadnjeg testa dobila 4 na tu foru! ima jedna dobra fora! Jedan lik iz mog razreda si napravi šalabahter na praznom papiru! Prvo stavi bilježnicu i dva papira jedan na drugi i piše kemijskom po prvom tak da se obris vidi na drugom! Sjedne pod prozor da vidi odgovore pomoču svjetla,a profesori kraj njega vide samo prazan papir!
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ovako..trgovački papir u printer, napišeš u vordu fontom 4 i promijeniš boju u svijetlosivu 25%. Izdaleka se ne vidi da išta piše, jer su crte na papiru iste boje, a kad prof. dođe blizu..imaš i čistih papira za preko njega. To sam jednom samo koristio na ispitu koji se nije mogao drugačije proć. Inače mrzim prepisivat.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!