Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Više nigdje,danas sam završio sa tim pizdarijama! Još obrana maturalnog rada i matura i amen! Hvala Bogu!!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-05-07, 20:32   #11 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar
Re: Gdje skrivate šalabahter?

Više nigdje,danas sam završio sa tim pizdarijama! Još obrana maturalnog rada i matura i amen! Hvala Bogu!!
Fearless Mastermind je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:36   #12 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
Štreberice
sve sam bila samo ne štreberica...
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 20:50   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Ja za svaki test imam mp3!
Nasnimam odgovore na njega,pustim kosu da se ne vidi slušalica,provučem ispod majce,šaltam,slušam i pišem!
Sad sam iz zadnjeg testa dobila 4 na tu foru!

ima jedna dobra fora!
Jedan lik iz mog razreda si napravi šalabahter na praznom papiru!
Prvo stavi bilježnicu i dva papira jedan na drugi i piše kemijskom po prvom tak da se obris vidi na drugom!
Sjedne pod prozor da vidi odgovore pomoču svjetla,a profesori kraj njega vide samo prazan papir!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:27   #14 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
znači 2-3 forumule, kratke i pisane malim slovima?
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:29   #15 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Ovako..trgovački papir u printer, napišeš u vordu fontom 4 i promijeniš boju u svijetlosivu 25%. Izdaleka se ne vidi da išta piše, jer su crte na papiru iste boje, a kad prof. dođe blizu..imaš i čistih papira za preko njega. To sam jednom samo koristio na ispitu koji se nije mogao drugačije proć. Inače mrzim prepisivat.
prospero je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:32   #16 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
To sam jednom samo koristio na ispitu koji se nije mogao drugačije proć. Inače mrzim prepisivat.
znam ja jedan trik... naučiš
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 21:33   #17 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: human_carpet Pogledaj Poruke
Nije fora!
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:20   #18 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: human_carpet Pogledaj Poruke
Da..ako ćeš odvojit 2 godine života da naučiš nekoliko desetaka implementacija (programski kod je u pitanju)
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:22   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Da..ako ćeš odvojit 2 godine života da naučiš nekoliko desetaka implementacija (programski kod je u pitanju)
dobr ajd, ja sam u filmu da je sve oko srednje...
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-05-07, 22:22   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
u srednjoj sam nosila suknju na pismeni i lijepila šalabahtere ispod nje.
I ja isto sam ljepio s unutarnje strane suknje
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:51.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111