| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; ima svakakvih profesora, jedan kod mene je tak slijep (il glup) da ne vidi bilježnicu na stolu a kak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Kod mene je jedna profesorica,isto tak,ja uredno svaki put kada pišemo test bilježnicu na klupu i prepisivam.Onda poslje budala dođe pa reče da su joj testovi sumnjivi.Ona em je sljepa,i em čita novine dok se test piše. |
| | |
| | #193 (permalink) | |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]() | |
| | |
| | #195 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-03-08 Godina: 18
Poruka: 1,136
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? kod nas je bio jedan,smjeli smo imat knjigu na klupi al ak nas vidi da prepisujemo iz nje onda ce nas kaznit ![]()
__________________ Trebas me,trebam te...povremeno zezamo se obecanja su bezveze...budimo bez obaveze |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja sam imao samo u 3. razredu je takvoga debila da je to bio strašno....čovjek je diplomirao i ima visoku školu al zmotan do kraja.....predavao nam je stručne predmete, a kaj smo ga got pitali nista nije znal..... ![]() ....za vrijeme kontrolne se je samo gladio po glavi i prijetio rigoroznim mjerama, dok smo mi uspiješno prepisivali....poslje se je također divio rezultatima..... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #198 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,206
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
![]() | |
| | |
| | #199 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? haha, a šta ćeš ima svakakvih biseraq, samo ne kužim kak su oni išli za profesora.... ![]() ....makar ovaj moj nije imao školu za profesora, smatrao se kompetentnim zbog diplome, a poslje je došlo na vidjelo da je njegova kompetencija jedino za gradilište.... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:32.