| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; napisen na stol...nastavnici ne gledaju... ili stavin salabahter na krilo...lol...nekad ga se ni ne usudin pogledat...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #203 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,200
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ja često naljepim na plakat,ma nema teorije da skuže.Meni je jebada,ak napišem dobro test,npr.4,5 jer odma idem na ploču na usmenu provjeru,meni je plafon 3,onda misle ono,ajde i ti si nekog vraga naučio. |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 17
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ovo s mikrofonom i mp4... legendarno, par puta sam ju izveo, a onda svi htjeli... ima još punoo naćina... poput npr ak je glupa profa onda izvadiš knjigu na stol i rješavaš , ak sjedi za stolom, a imate ti i compadre do tebe torbu na klupi, sam listaj knjigu u torbi... ak si do zida onda baci knjigu na pod i nogom listaj... (al pali sam ak imaš dobar vid)... svaka čast ovom liku s kolom... moram pokušat... ![]() |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 472
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? A sto kad imas ispit iz 47 stranica od pomorskog prava a sjedis u drugoj klupi a "gazda" gleda tocno u tebe jer sidi dijagonalno na compu cili sat Jedina solucija meni je bila kpoirati sve umanjeno i ispod klupe pa vaditi i listati po potrebi ali i to je pre_ebeno tesko jer je "gazda" među 3 najstroza pofesora u skoli pa tako kad prepisujes adrenalin ti skace svako malo koda ce te neko ubiti Ima li ko bolju ideju?
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 818
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ne koristi se salabaza za dvojku nego za peticu ![]() treba se znat snac ![]()
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
| | #209 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? hebote,kao da živimo u srednjem vijeku..jest da ided u školu proglašenom najgorom u Hrvatskoj,ali ni ovdije profesori nisu od jučer..zato sada postoje mobači koji su stalno na klupi,bilješke u mobaču i prepisuješ,tj. pardon 'šalješ poruku curi/dečku/starcima - to troje uvijek prolazi. i to ti je cijela mudrost ![]()
__________________ kakav Bmw,kakav Mercedes,Ford je majka |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-08
Poruka: 17
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? da da... pod testo bu ti 100% dal da se dopisuješ s ljudima profa....
__________________ Rekli su nam da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni odbili 8 godina!!!! Još 15 dana do izlaska.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

, ak sjedi za stolom, a imate ti i compadre do tebe torbu na klupi, sam listaj knjigu u torbi... ak si do zida onda baci knjigu na pod i nogom listaj... (al pali sam ak imaš dobar vid)... svaka čast ovom liku s kolom... moram pokušat... 

kakav Bmw,kakav Mercedes,Ford je majka
Još 15 dana do izlaska....