| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; a čujete što da vam kažem, pernica,u čarapu,rukav,nogavice od gaća,blizu "KITA" tako da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #225 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
Kod svih profesora koji na usmenom gledaju test ja sam se uvijek trudio rješit ono što ne znam, a ono što znam nisam ni rješavao. Time bi osigurao da me pita baš ono gdje sam najbolji.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #227 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 37
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
bar u osnovnoj vidit cemo u srednjoj | |
| | |
| | #228 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? huh ovisi kakv je profesor npr. ako je neka ili neki strog na losem glasu ili tako nesto onda treba biti puno oprezniji ali za to bas nemam savjeta, kod normalnih profesora(ako postoje) hehe ma.....između nogu........napises na klupu, ili ako pises test na komadu papira otkines iz sredine i salabahter stavis između dva papira i samo gledas sve se vidi (provjereno) =) |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:47.

)