| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; de al naigore je kad stoi profa skroz iza razreda, i onda glea nama u ledja, swe widi maiku joi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #241 (permalink) |
| Starter | Re: Gdje skrivate šalabahter? de al naigore je kad stoi profa skroz iza razreda, i onda glea nama u ledja, swe widi maiku joi al neke fore stwarno popushe walda namierno, il su tak sliepi ugl ja sam furala i furam razderane hlache, tam ubachim shaliche ili na klupu ili knjigu nekako otworim ili u olowku stawim, u kemijsku ili stawim pod maicu, sa unutarnje strane pa sam okrechem ili biljeshke u mob ili prepishem hahahaha to uwiek hahahah |
| | |
| | #242 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,683
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? prekrižim noge i šalabahter stavim ispod majice.. odlično za prepisivanje.. sve vidiš zato jer ti je noga "povišena", a i možeš brzo sakrit šalabahter..
__________________ ...zauvijek se pamte oni s kojima se voljeli nismo, čije su nam usne bile nepoznate i kojima smo u snu pisali pismo... |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? korisna tema .ja nekad neku formulu il nešta napišem da one dugačke žvake... a ako profesor nije previše strog napišem na klupu pa se naslonim na to lol ![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity |
| | |
| | #247 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? ajde da se malo hvalim ![]() salabahter mi nikad nije bio potreban ..ja sam pravaa inteligentna zvijer ..sve same petice u skoli ![]()
__________________ Angelina , please adopt me ![]() ![]() I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:52.

.