| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: linkin_parkovka najbolje je zaminit se za test! najjednostavnije i zahtijeva najmanje truda!!! Samo jednom kada te uhvati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #255 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? Puno puta sam ga znao sakrit u masku od kalkulatora. Prof gleda a ja ko fol nesto tesko racunam a ustvari radim budalu od njega i smijem se u bradu ![]()
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #258 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? Aha, jedna glupaca iz mog razreda zamjenila test sa svojom "susjedom" i ostalo njeno ime, kada smo djelili testove imala je 2kom i rekla je kao da su testovi pali na pod i da je pomjesala(da pali su na pod i izbrisalo se ime od "susjede") -.- |
| | |
| | #259 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-08-08 Lokacija: Na granici sa bespuči
Poruka: 183
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ovo vam je ultimativno za zimu uvijek nosite jaketu malo deblju na sat tako da se nastavnik navikne i zatim dok su kontrolne sa izlorim trakom nalipite 3 lista koliko vam triba meni su jednom stali podaci od cilog polugodišta povijesti to vam je ultimativni način za prepisivanje ak pita zašto nosiš jaketu uvik kaži ladno mi je kad kaže da je skineš samo je objesiš vani i usput pogledaš odgovore!
__________________ To see the unseen,to understand.Thats my goal! Pesimist vidi samo tamu u tunelu. Optimist vidi svjetlo na kraju tunela. ![]() Realist vidisvjetla vlaka.Strojovođa vidi tri idiota na pruzi. |
| | |
| | #260 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? di oču uglavnom ispod testa... prolazi...
__________________ O Bože fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri Lijem krv, a suza nema, ti si boja mojih vena neka cijeli svijet sad čuje, to ja volim Dinamo |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:24.

Uvjek upali, i hvala Bogu nikada nisam bio uhvaćen

uglavnom ispod testa... prolazi...