Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Opcija pod test je vrlo dobra i jako dobro prolazi....sve više i više je upotrebljavam....

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-09-08, 12:32   #261 (permalink)
Banned

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,206
ribery se izdvaja iz mase
Re: Gdje skrivate šalabahter?

Opcija pod test je vrlo dobra i jako dobro prolazi....sve više i više je upotrebljavam.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-09-08, 23:38   #262 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika majestic_girl

Datum registracije: 09-09-08
Godina: 20
Poruka: 1
majestic_girl se izdvaja iz mase

naime, danasnja tehnologija je otisla toliko naprijed da postoje razno - razni uredaju koji vam omogucuju lakse prepisivanje, tj. rjesavanje testa..

na nasem faksu je dosta popularna "buba" koja se stavi u uho (dakle, bezicna slusalica).. i ako imate dobru "drugu stranu" prolaz van je zagarantiran...

nadalje, cula sam da postoji olovka sa kamerom i display (ubitacna kombinacija sa bubom).. vi sa olovkom prolazite po ispitu, a "druga strana" vam u bubu sve diktira...

postoje i mobiteli na koje mozete staviti cijelu skriptu, gdje upisete pojam/rijec i automatski se izbaci sve vezano uz taj pojam

jedini nedostatak je cijena..

no, naravno, ako se nema para za te skupe stvarcice, uvijek se mozete osloniti na susjeda, rukom pisane salabahtere...
majestic_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-09-08, 19:43   #263 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja nikad nisam prepisivala... ako nisam naučila, odem, samo se potpišem i dobijem 1, pa idući put ispravim.
To je onaj kaj bi se reklo znak štrebera,jer su nesposbni za prepisati i ondah moraju odmah predati.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 00:35   #264 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,619
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

ja sam na jednom ispitu posto nas je bilo puno pisao istu grupu kao i cure s moje lijeve i desne strane, grupa A je bila! jesam rizikovao, al konto sam guzva i upalilo je! 9 dobio ko cure streberke, a inace zalijepim s unutrasnje strane kosulje, na donji dio papiric ali uglavnom kljucne rijeci, ili trazim da mi u omegi smanje skriptu pa drzim u ruci ili dzepovima uglavnom, znam se snaci!
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 10:59   #265 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-06-08
Godina: 26
Poruka: 29
demi

ekipa neznam koliko vam je pametno tak iznosit gdje skrivate šalabahtere...budite sigurni da vam profaći obilaze forume...dovoljno je da jedan pročita i razglasi....
demi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 11:01   #266 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,333
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: ribery Pogledaj Poruke
To je onaj kaj bi se reklo znak štrebera,jer su nesposbni za prepisati i ondah moraju odmah predati.
Jako si pametan
Odgovori sa citatom
Star 12-09-08, 13:55   #267 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
Jako si pametan
Nego kaj,u mom razredu ima punk k... takvi i glupih i nesposbnih za takve stvari i kaj,bulji ko zadnja glupača u test jer je nesposobna za prepisati,a nije naučila,a da ti nisi možda jedan takvih?
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 11:54   #268 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,114
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

nikad ne nosim i ne koristim šalabahter.
ne volim varati...

rađe ću dobiti ocjenu manje nego da mi oduzmu test i zauvijek me pamte kao nepoštenu i varalicu.
skidaju nam zvijezde s neba, daju nam pitanja za test - ista takva budu u testu, daju nam isti test i za ispravak i radimo pitanja i zadatke iste kao u testu na satu, i sad da još prepisujem, nema šanse.
iako sam do sad učila sam za test, nikad nije frka riješiti nekoliko pitanja. toliko zapamtim na satu da imam za 2, a onda popravim zalaganjem i usmenim

bivši nastavnik iz matematike je bio najbolji i nastavnik i čovjek. poštenijeg od njega nije bilo, ali i mi smo naučili da moramo biti pošteni i iskreni.

Zadnji Uredio icegirl : 16-09-08 u 11:56.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 11:57   #269 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-08-08
Poruka: 147
Fallen Soul se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Fallen Soul Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Fallen Soul

bez uvrede al u osnovnoj
ti prakticki niti ne treba salabahter
Odgovori sa citatom
Star 16-09-08, 14:24   #270 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 6
dolce&g se izdvaja iz mase

1.u dekolte (samo rastegnem maicu do klupe i normalno drzim glavu pa bas i ne kuze)
2.u masku kalkulatora
3. na janu (skinem omot jane, zaljepim s unutrnje strane salic, bratim omot na bocu, i kako je voda prozirna samo citam, bocu naravno nakeljim na stol jer je to dozvoljeno)
4. itd itd
dolce&g je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate

« današnji raspored | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114