| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Opcija pod test je vrlo dobra i jako dobro prolazi....sve više i više je upotrebljavam.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #262 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-08 Lokacija: varazdin Godina: 20
Poruka: 1
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? naime, danasnja tehnologija je otisla toliko naprijed da postoje razno - razni uredaju koji vam omogucuju lakse prepisivanje, tj. rjesavanje testa.. na nasem faksu je dosta popularna "buba" koja se stavi u uho (dakle, bezicna slusalica).. i ako imate dobru "drugu stranu" prolaz van je zagarantiran... ![]() nadalje, cula sam da postoji olovka sa kamerom i display (ubitacna kombinacija sa bubom).. vi sa olovkom prolazite po ispitu, a "druga strana" vam u bubu sve diktira... postoje i mobiteli na koje mozete staviti cijelu skriptu, gdje upisete pojam/rijec i automatski se izbaci sve vezano uz taj pojam jedini nedostatak je cijena.. no, naravno, ako se nema para za te skupe stvarcice, uvijek se mozete osloniti na susjeda, rukom pisane salabahtere... ![]() |
| | |
| | #264 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja sam na jednom ispitu posto nas je bilo puno pisao istu grupu kao i cure s moje lijeve i desne strane, grupa A je bila! jesam rizikovao, al konto sam guzva i upalilo je! 9 dobio ko cure streberke, a inace zalijepim s unutrasnje strane kosulje, na donji dio papiric ali uglavnom kljucne rijeci, ili trazim da mi u omegi smanje skriptu pa drzim u ruci ili dzepovima uglavnom, znam se snaci!![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #265 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-06-08 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 29
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ekipa neznam koliko vam je pametno tak iznosit gdje skrivate šalabahtere...budite sigurni da vam profaći obilaze forume...dovoljno je da jedan pročita i razglasi.... |
| | |
| | #268 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? nikad ne nosim i ne koristim šalabahter. ne volim varati... rađe ću dobiti ocjenu manje nego da mi oduzmu test i zauvijek me pamte kao nepoštenu i varalicu. skidaju nam zvijezde s neba, daju nam pitanja za test - ista takva budu u testu, daju nam isti test i za ispravak i radimo pitanja i zadatke iste kao u testu na satu, i sad da još prepisujem, nema šanse. iako sam do sad učila sam za test, nikad nije frka riješiti nekoliko pitanja. toliko zapamtim na satu da imam za 2, a onda popravim zalaganjem i usmenim bivši nastavnik iz matematike je bio najbolji i nastavnik i čovjek. poštenijeg od njega nije bilo, ali i mi smo naučili da moramo biti pošteni i iskreni.
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš Zadnji Uredio icegirl : 16-09-08 u 11:56. |
| | |
| | #270 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-08-08
Poruka: 6
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? 1.u dekolte (samo rastegnem maicu do klupe i normalno drzim glavu pa bas i ne kuze) 2.u masku kalkulatora 3. na janu (skinem omot jane, zaljepim s unutrnje strane salic, bratim omot na bocu, i kako je voda prozirna samo citam, bocu naravno nakeljim na stol jer je to dozvoljeno) 4. itd itd |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.

uglavnom, znam se snaci!
kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!