| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dolce&g 1.u dekolte (samo rastegnem maicu do klupe i normalno drzim glavu pa bas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #271 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
ali nisu toliko ni glupi da ne skuže. ja sam jednom napisala lagano olovkom u zadaćnicu kod kuće i kad sam u školi pisala samo kemijskom podebljavala...
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #273 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-08
Poruka: 2
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja obično ispišem cjelu ruku...jednom sam napisala sve na papir i stavila ga u pernicu, kad mi je nešto trebalo glumila sam da tražim gumicu, a profa nije skužila. jednom smo svi prepisivali i profa nam nije ništa rekla. a danas na povjesti vani je netko zaurlao dok smo pisali test i profesor je izjurio van, a mi smo svi prepisivali jedni od drugih. meni je frendica koja sjedi ispred mene dala svoj šalabahter, i spasila me jer nisam imala pojma o zadnjem zadatku... kod nas u školi ima super mjesta za šalabahter, a nitko ih ne zna iskoristit...šteta! ![]() |
| | |
| | #274 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 19
Poruka: 1,514
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
čim nekog pogledaš sumnjivo ili se nagneš prema drugom... odma ti uzmu kolokvij i van te isteraju ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #275 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-08
Poruka: 2
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? na geografiji je najbolje sjedit u 1. klupi...ravno ispred karte tak možeš ispisat cjeli atlas podacima, a nemoraš ga otvarat da ne vidi... a uostalom uvijek gleda više zadnje klupe nego prve... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:29.