| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; hehe nisam znala da je Neptun u Škotskoj. Sićušan taj svemir... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? cuo sam ja jednu zgodnu pricu a vezana je uz prepisivanje, pisao se tako neki ispit i jedan lik je baš vukao pažnju na sebe, onako grčio je šaku kao da mu na dlanu nešto piše..i tako njega promatra asistent te nakon vremena dođe do njega i pita ga da mu pokaže što ima u šaci i lik mu otvori šaku a na dlanu je pisalo "1:0 za mene" ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Baš i nemam šta prepisivat, kad bih radio šalabahter morao bih ogroman napraviti jer bilo šta da pišem treba puno, jedino neke formule i to na digitron iza...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,164
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? I ja, i usput bi depilirala noge posli kontrolnog kad bi to isla odlipljivat... ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? ...u srednjoj nisam nikad prepisivao...al na faksu, budući da su mi 90% ispita i kolokvija prirodne naravi, znači brojke, računanje, 10000000 formula i sl. ali ima i teksta, nabavio sam grafički kalkulator! Sva predavanja su mi na netu, samo ubacim u njega preko kabla! ima memoriju od 5 Mb + proširivu, što je dovoljno. Naravno, treba i učit, al puno olakša situaciju.
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,814
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
Jednostavo sam prelijena za raditi bilo kakve kombinacije sa šalićima. A dok bi ih napravila vjerojatno bi sve naučila, pa mi i ne bi trebali.
__________________ [0:37:18] damir says: konkretnost me jebe,volim okolo jer je to za mene uvik bilo bliže | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,629
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
Inače, nisam baš upotrebljavao šalabahtere. Rješavao sam i kontrolnjake drugim učenicima, pa sam i sam često ulovio topa iz kontrolnoga, naročito iz matematike i fizike , ali raska koja je znala da ja kužim te predmete, trudila se samo da me ulovi kako ja drugima rješavam testove. Najčešće neuspješno ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,734
kako se ljudima da to rezuckat, lijepit...ma lijepo sjedneš, prepišeš i zdravo!
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:07.