| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina isto. kako se ljudima da to rezuckat, lijepit...ma lijepo sjedneš, prepišeš i zdravo! je, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,415
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? e kod nas nema, praktički ti sjedi u krilu. ili, ima drugi do... ma kad zagusti vrijedi ono "muka zakon mjenja" i sve se da...a što ne, pogađaš
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? evo da vidite moja iskustva (koristim još uvijek istu foru jer me još niko nikad nije ulovio) obučem štucne za nogomet i polijepim papire na štucne, lijevu i desnu tako da samo podignem nogavicu trenirke i sve vidim,kad se prof približi samo otresem nogu sa koljena da se nogavica spusti. kad kaže makni to ispod klupe (misle prof da imam nešt ispod klupe), ja kažem nemam ništa jer doista nemam ništa prepisivao sam tako svaki test meni je tako najbolje |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Na stolu unutar bijelih papira na koje pišem...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,783
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? pa najbolje, lijepo ko' čovjek prepišeš a ne onako se trzat..hahhah kad je jedan moj profesor rekao nekom liku kao da li je seksulano ugrožen ili šta kad se počeo vrtit i okretat odnosno pipat da izvadi šaliće ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.