| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; ili izmedu papira koje pisem ili kad treba ono istrgnut sredinu pa napisem na straznju stranu,izmedu nogu kad sjedim,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? ili izmedu papira koje pisem ili kad treba ono istrgnut sredinu pa napisem na straznju stranu,izmedu nogu kad sjedim,na digitron..ima nacina...ili se onaj ispred mene malo spusti pa mogu prepisat..sve u svemu uvijek se da..
__________________ Outlaw stize sonjo moja! |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ne skrivan ga više nigdi, ali prije san ga redovito sakriva u livon rukavu ili u patici, a kad bi vidia da je vrag odnia šalu i da neman šta izgubit onda bi se nekako prikria i izvadia teku na stol ili je stavia na kolina i ima san veliku uspješnot u prepisvačini, moran se pofalit.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 102
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja sam si uzeo sony ericssona k800i i to mi je sada glavno sredstvo za prepisivanje u matematici, kemiji i fizici samo lijepo uslikam stranice knjige i listam, dok ne nadjem gdje je odgovor a za ostale predmete, zalijepim na zid salabahter i pokrijem torbom da se nevidi |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 43
Poruka: 135
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Uzmeš par debelih kemijski ,na njih zalijepiš papir na kojem je šalabahter (word doc font 2,5) i zalijepiš selotejpom. Tako sam ja prepisao cijelu informatiku ,a profa je bila 1 m od mene, hehe.To su bili dani. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 130
![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? za razlicite predmete razlicit salabahter za strane jezike salabahter sam drzala u rukavu, matematika i fizika-kalkulator joj nemogu se sjetiti vise al et koristila sam ih samo kad mi se nije dalo ucit vecinom sjedem i naucim sto moram ![]()
__________________ ™˙·٠•●_sexy_●•٠·˙™ |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-07 Godina: 28
Poruka: 23
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ja sam što se prepisivanje tiče, jako uspješan, koristim mobitel i boli me đon, nikad me dosad nisu uhvatili, a bome ni neće , ali zato znam neke koje jesu, nije mi bilo drago ali da je bilo smiješno , bilo je Ne samo meni već i cijelom razredu, a kasnije i zbornici Sjećam se jednog lika koji je stalno imao šaliće, koje je držao na stolici između nogu, i tako na testu iz biologije profa ga je skužila i osramotila: počela se derat na njega zašto se čoha po jajima Znala je da prepisuje i druge predmete pa je ajvila i drugim profama, iz glazbenog mu je tako u zadnjoj minuti testa , našla šalić i pitala ga to što je pisao jer je znala da ništa neće znat, i nije znao, da je pošteno dobio jedan bila bi jedna jedinica, ovako su bile dvije , i to iz glazbenogInače profesori se prave da ne ''kuže'' kad netko ima šalabahter, kako bi ljudi što bolje napisali i kako bi imali što manje posla, jer da pregledavaju pola bi razreda, a i više zbog prepisivanja i šalića dobilo topa Inače, kod gotovo se svakog profesora može prepisivati, ulove vas samo ako ste preočiti, tako je npr. jedan lik šalić napravljen u wordu fonta 10 zalijepio na plakat o nečem gdje su i druge stvari bile tog formata, i to u zadnjoj klupi, a profa ga je vidjela iz prve klupe i dala mu dvije sulje Najbolja stvar je u tome što jedinice iz tog testa nije upisala nikom osim njega jer ih je više od pola dobilo jedan Zaključak, zar ga trebam napisati ? Ako već prepsujete, prepisujte neprimjetno ili uopće nemojte prepisivat nego rađe pošteno dobijte jedan pa idući put ispravite Pošten put uvijek je najbolji, iako je nerijetko i najteži ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? u osnovnjaku..morali nositi papuche pa sam lijepio za dzhon..u srednjaku sam nosio one majice kaj imaju napred onaj ogromni džep..i tak..uvijek se morash snachi..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? pišem po pernici. a kako je sva isarana uopce se ne skuzi. ili na starke i imam jednu kemijsku koja unutar sebe ima svinuti papir koji na potezanje izlazi van, pa ako ima nsto puno za prepisivat,onda tu. ili ako u razredu imaju plakati(pošto sjedim do zida) preljepim preko clanka svoj salabahter. ili sat prije napisem na zid. jer i ovako i onako je sve isarano
__________________ zashto protiv svoje volje da budem svetica kad je dolje bolje, kad je dolje akcija |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gdje skrivate šalabahter? Na stol, na gumicu pitanje pa dam frendu da mi riješi, papirić u pernicu, bilježnicu ispod stola ili sve knjige na stolu-ali moram paziti da mi ne potrga Sve ovisi o nastavnicima...uvijek znam kod kojega što pali Iako je najbolji šalabakter znanje u glavi
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.

, ali zato znam neke koje jesu, nije mi bilo drago ali da je bilo smiješno , bilo je
Ne samo meni već i cijelom razredu, a kasnije i zbornici