| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; evo nove ideje za prepisivat. samo vam treba par retrovizara npr. od stojadina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| SLIKA BEZ SMINKE RULZ Datum registracije: 10-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 846
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? uvijek uredno napisem na manje papirice, dakle vise komada slozeno prema rasporedu gradiva i onda ih stavim izmedu noge kad pocne test pa ih sirim po potrebi kad se nesto ne zna...kad vidim da mi neki od papirica vise nece biti potreban odmah ih eliminiram i bacim ispod klupe..naravno dodatni je plus ako klupa ima zatvorenu pregradu ispred... jos jedna zabluda je da je najteze prepisivati u prvoj i drugoj klupi ali to je zapravo najlakse..profesori ce uvijek gledati prema kraju i sredini razreda a njihove ceste setnjice po razredu su savrseni trenutak za baciti pogled na salic jer vam vec pri 1. koraku okrene leđa..vjerujte mi..provjereno ![]()
__________________ You can close your eyes to things you don’t want to see, but you can’t close your heart to things you don’t want to feel. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-07-07
Poruka: 67
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Meni je glavana sijseti pokraj nekog ko je naučio a kod važnijih stvari idem još an sigurno pa napišem u mob. A sa papirićima mi se više neda zezat al ako baš mora bit onda sjednem na papir i čitam... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| charolastra | Re: Gdje skrivate šalabahter? Evo jedne ideje, ako zbilja morate proći taj ispit ![]() ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja imao neugodno iskustvo.. imao šalabahter na a4 papiru i sjedio na njemu.. profu nisam ni mogao vidjet jer je bila iza pun k knjiga.. i taman kad sam gledao u šalić ona se nagnula i vidjela me i došla do mene i rekla aj se digni poslije sam se koristio mobom tako što sam slikao stranice a imam i dobar vid pa sam jebeno sitnim slovima pisao po malim papirićima nekakve formule ![]() |
| | |
| | #70 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Meni je torba na stolu i onda iz jednog posebnog pretinca vadim...stavim na stol...i prepisujem! Naravno, on je mali da ga mogu prekrit' dlanom ako zatreba. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

,nekad pišem po gumici i ruci,a nekad sakrijem šalabahter u maramicu ili kalkulator