Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; zaljepljen ispod tenisice...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 16:38   #71 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Gdje skrivate šalabahter?

zaljepljen ispod tenisice
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 16:45   #72 (permalink)
Starter

Datum registracije: 16-09-07
Poruka: 33
Bare_d_Ana se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
uvijek uredno napisem na manje papirice, dakle vise komada slozeno prema rasporedu gradiva i onda ih stavim izmedu noge kad pocne test pa ih sirim po potrebi kad se nesto ne zna...kad vidim da mi neki od papirica vise nece biti potreban odmah ih eliminiram i bacim ispod klupe..

JeBatE dOk NAPiSeS SAlAbAhTeR, SvE NAUcis..

Citat:
Pravi autor: BITCHARKA Pogledaj Poruke
jos jedna zabluda je da je najteze prepisivati u prvoj i drugoj klupi ali to je zapravo najlakse..profesori ce uvijek gledati prema kraju i sredini razreda a njihove ceste setnjice po razredu su savrseni trenutak za baciti pogled na salic jer vam vec pri 1. koraku okrene leđa..vjerujte mi..provjereno
s oViN Se SLaZeN...

jA ObIcNO SaLaBahTEr NaPisEn Na StOl....
Ili jEdnOn sMo NapisaLi Na pLOcU CiLO GRaDiVo I Kraj tOgA NaSe potPiSe ko fOL...

Profa nIjE skuZiLA, saMo sTA NaS Je jEDaN Lik cINkA...

Zadnji Uredio daidza : 29-09-07 u 23:37.
Bare_d_Ana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 20:44   #73 (permalink)
Banned

Datum registracije: 23-09-07
Poruka: 100
Idioglossia se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Idioglossia

Klupa,uvijek
Nespretna sam sa šalabahterima
Idioglossia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-09-07, 12:17   #74 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,677
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

ma ja napisem na klupu, jer drugacije necu ni prepisat.... Jednom sam imala salic i predala ja ispit i glupaca se sjeti tek tad da mi je salic u džepu bio , frka me ulovi s tim salicima...ja to radije naucim ili prepisem od susjeda ako imam srece da on zna...al inace se sama pobrinem da naucim...jbg
Moja malenkost je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-09-07, 23:12   #75 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-08-07
Godina: 26
Poruka: 29
dijana25 se izdvaja iz mase

Ja sam imala foru da nosim na ispite majicu s prednjim džepom. Znate onom u koju stanu obadnije ruke, naprijed. Također bi imala i papirnatu maramicu, te ako bi me profesor uhvatio da prebirem po đepovima, pravila sam se da sam prehlađena...

Također sam i stavljala u rukave, ali mi ih je ponekada bilo teško izvaditi ih...

Toliko od mene
dijana25 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 13:26   #76 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 77
Medeny se izdvaja iz mase

ja sam prepisivala samo u osnovnoj...u srednjoj nisam, nije bilo potrebe
pisala sam tako sitno, da cijela lekcija iz matematike stane na mali papirić
i uvijek bih stavljala saliće u pernicu, a obavezno pored maramice, tako da ako bi me profa uhvatio, da se pravim ko da mi treba maramica uvijek je palilo juhuuu
Odgovori sa citatom
Star 09-10-07, 21:20   #77 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 4,608
lol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masilol_lol je dragulj u masi

ovisi od profesora, ispod digitrona ili obucem košulju ili nesto siroko pa ispod toga, u pernicu
treba bit domišljat
za EMO-e u kosu
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 18:41   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 20
Poruka: 394
jaiopetja se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaiopetja

po meni najjace mjesto je prozirna kemijska, to je uvijek prolazilo. neko napise na komp, uguras salic u kemijsku i pises - zapravo prepisujes. kasnije mi se ni to nije dalo radit pa sam ga stavio u rukav i izvadio na klupu i rokaj...
jaiopetja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 19:57   #79 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 77
Medeny se izdvaja iz mase

prije nekoliko godina su na svaki ćošak bile one kemijske sa kalendarima, što su u kemijskoj... ma, komplikovano za objasnit
brat mog dečka je u osnovnoj , i kaže da su te kemijske bile super dok profe nisu primjetile kaj se dešava
ono, napišeš gradivo na tom kalendarčiću i hop!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 16:38   #80 (permalink)
Sport

Datum registracije: 01-09-07
Godina: 18
Poruka: 5,727
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

papir u ruci ftw...kad vidis da ce skuzit samo ga bacis na pod i ugazis nogom...
ako je profesor lumen za otkrivanje zaljepis zvaku na cipelu tako da ako te pita da se pomaknes da ti papir ostane na cipeli.
radio vise od 100puta nikad uhvacen.
postoji opcija da salabahter gurnes ispod ispita i vidis rijesenje kroz ispit.(ako imas dobar vid)
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate

« današnji raspored | - »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114