| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; zaljepljen ispod tenisice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 16-09-07 Lokacija: SPLIT
Poruka: 33
![]() | Citat:
JeBatE dOk NAPiSeS SAlAbAhTeR, SvE NAUcis.. ![]() Citat:
![]() jA ObIcNO SaLaBahTEr NaPisEn Na StOl.... Ili jEdnOn sMo NapisaLi Na pLOcU CiLO GRaDiVo I Kraj tOgA NaSe potPiSe ko fOL... Profa nIjE skuZiLA, saMo sTA NaS Je jEDaN Lik cINkA... ![]()
__________________ Lud je samo onaj cija se ludost ne poklapa s ludoscu vecine... Zadnji Uredio daidza : 29-09-07 u 23:37. | ||
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,677
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ma ja napisem na klupu, jer drugacije necu ni prepisat.... Jednom sam imala salic i predala ja ispit i glupaca se sjeti tek tad da mi je salic u džepu bio , frka me ulovi s tim salicima...ja to radije naucim ili prepisem od susjeda ako imam srece da on zna...al inace se sama pobrinem da naucim...jbg
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-07 Godina: 26
Poruka: 29
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? Ja sam imala foru da nosim na ispite majicu s prednjim džepom. Znate onom u koju stanu obadnije ruke, naprijed. Također bi imala i papirnatu maramicu, te ako bi me profesor uhvatio da prebirem po đepovima, pravila sam se da sam prehlađena... Također sam i stavljala u rukave, ali mi ih je ponekada bilo teško izvaditi ih... Toliko od mene ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja sam prepisivala samo u osnovnoj...u srednjoj nisam, nije bilo potrebe ![]() pisala sam tako sitno, da cijela lekcija iz matematike stane na mali papirić ![]() i uvijek bih stavljala saliće u pernicu, a obavezno pored maramice, tako da ako bi me profa uhvatio, da se pravim ko da mi treba maramica uvijek je palilo juhuuu
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ovisi od profesora, ispod digitrona ili obucem košulju ili nesto siroko pa ispod toga, u pernicu treba bit domišljat ![]() za EMO-e u kosu ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? po meni najjace mjesto je prozirna kemijska, to je uvijek prolazilo. neko napise na komp, uguras salic u kemijsku i pises - zapravo prepisujes. kasnije mi se ni to nije dalo radit pa sam ga stavio u rukav i izvadio na klupu i rokaj... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? prije nekoliko godina su na svaki ćošak bile one kemijske sa kalendarima, što su u kemijskoj... ma, komplikovano za objasnit brat mog dečka je u osnovnoj , i kaže da su te kemijske bile super dok profe nisu primjetile kaj se dešava ![]() ono, napišeš gradivo na tom kalendarčiću i hop!
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Sport | Re: Gdje skrivate šalabahter? papir u ruci ftw...kad vidis da ce skuzit samo ga bacis na pod i ugazis nogom... ako je profesor lumen za otkrivanje zaljepis zvaku na cipelu tako da ako te pita da se pomaknes da ti papir ostane na cipeli. radio vise od 100puta nikad uhvacen. postoji opcija da salabahter gurnes ispod ispita i vidis rijesenje kroz ispit.(ako imas dobar vid)
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:40.