| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Gdje skrivate šalabahter? u Društvo forumu; ja sam pisao na remen od sata i na unutrasnji dio silterice,ali inace normalno klasika najbolja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Gdje skrivate šalabahter? Zadnjom prilikom sam napiso šalić i zaljepio ga selotejpom za bokserice te otkopčo šlic... I vidi me profa da gledam doljei krene prema meni a ja zakopčan šlic ![]() Veli ustani se,ja ustanem ona pregleda stol,pod klupu,ispod testa,a ja crkavam od smijeha... Tu metodu radim nekih 3 godine i nikad me nisu uhvatili
__________________ Tko rano rani,zahebo je pjevca |
| | |
| | #86 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja ovako: na šalabahter na gornji i donji rub nalijepim selotejp i šalić nalijepim na svoj rub klupe i kad ne gleda samo čitam a kad dolazi profa samo zalijepim dolje ili razrežem omot gumice i u njega stavim šalabather i ponovno sve zalijepim selotejpom i kada ne gleda samo otvaram i čitam jos nikam meni ili prijatelja nisu skuzili ![]()
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #87 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Gdje skrivate šalabahter? Citat:
u mojih već skoro 16 godina školovanja me nikad nitko nije ulovio,pa ti vidi ![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 221
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? ja napisem na hlace ili pak na mali papit i strpam u patiku
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? kad sam bila u srednjoj školi, stalno sam svašta pisala po hlačama. i na jedne sam napisala sve formulice iz matiša i obukla ih kada smo imali test taj sam čas(sat, kako god )sjedila u zadnjoj klupi pa me nije ulovla ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #90 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje skrivate šalabahter? imam istu metodu.. sjednem nekad na njega, prekrižim noge i sve čitam.. usput i očoravim al nije bed!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: gdje, s alabahter, skrivate |
« današnji raspored
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

Tko rano rani,zahebo je pjevca

taj sam čas(sat, kako god