| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa u Društvo forumu; Lijepo vas molim - evo sam naslov reče - ovo mi je od iznimne važnosti i stupanj hitnosti je na vrhuncu !!! ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Lijepo vas molim - evo sam naslov reče - ovo mi je od iznimne važnosti i stupanj hitnosti je na vrhuncu !!! Treba mi za seminar ! ![]() Treba mi sami tekst što oni kažu, znači ocjena kako napreduje naša reforma uprave... Ja nikako ne mogu pronači srž nego same neke komentare naših političara... Molim vas za pomoć dobite naravno rep+... Hvala unaprijed ![]() (Možda dobite i pivu) ![]() EDIT: Bez ovog 9. u naslovu ja se ispričavam, molim nekog moda da to pobriše, hvala ... ![]() |
| |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: HITNO - 9. Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđ Možda ovo može pomoć? Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj pravosuđe Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj javna uprava Europska komisija: ‘RH napreduje, problem pravosuÄ‘e i korupcija’ — DogaÄ‘aji – eZadar Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj naslovna
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 11-04-08 u 01:08. |
| |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: HITNO - 9. Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđ Europska komisija: 2008. presudna godina za budućnost regije | Europa | Deutsche Welle | 05.03.2008
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa Hvala Vam, to mi pomaže... Joj taj seminar, poludit ću... Nije dobro niti s nekime radit u paru, ti misliš da je tvoj prijedlog bolji, ovaj misli da je njegov... I nije to dobro... EDIT: bruna@ ako imaš još nije naodmet podatak više... |
| |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj budući suci ne mogu dalje iskopat, mislim da ti ima kvalitetnih informacija ovdje, na službenoj stranici delegacije europske komisije u Hrvatskoj, u prvom mom postu je. P.S.ja što god mogu želim radit sama, jer se nemam s kim svađat i pomalo sam perfekcionist u tim stvarima pa uvijek mislim da ja znam najbolje napisat o svojoj temi. Europska komisija: 2008. presudna godina za budućnost regije | Europa | Deutsche Welle | 05.03.2008 evo ovo je malo općenito, ali je najnovija vijest,pa...eto gud lak
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 11-04-08 u 13:07. |
| |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa evo lokotam
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: europska, javne, komisija, pravosudja, reforma, uprave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.