Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa u Društvo forumu; Lijepo vas molim - evo sam naslov reče - ovo mi je od iznimne važnosti i stupanj hitnosti je na vrhuncu !!! ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 11-04-08, 00:58   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 1,895
dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml
Exclamation HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa

Lijepo vas molim - evo sam naslov reče - ovo mi je od iznimne važnosti i stupanj hitnosti je na vrhuncu !!!
Treba mi za seminar !

Treba mi sami tekst što oni kažu, znači ocjena kako napreduje naša reforma uprave... Ja nikako ne mogu pronači srž nego same neke komentare naših političara...

Molim vas za pomoć dobite naravno rep+...

Hvala unaprijed

(Možda dobite i pivu)

EDIT: Bez ovog 9. u naslovu ja se ispričavam, molim nekog moda da to pobriše, hvala ...
Star 11-04-08, 01:05   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-04-08
Poruka: 301
bruna-13 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku bruna-13
Re: HITNO - 9. Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđ

Možda ovo može pomoć?

Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj
pravosuđe
Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj javna uprava

Europska komisija: ‘RH napreduje, problem pravosuÄ‘e i korupcija’ — DogaÄ‘aji – eZadar

Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj naslovna

Zadnji Uredio bruna-13 : 11-04-08 u 01:08.
bruna-13 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-04-08, 05:52   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,375
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: HITNO - 9. Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđ

Europska komisija: 2008. presudna godina za budućnost regije | Europa | Deutsche Welle | 05.03.2008
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 11-04-08, 12:29   #4 (permalink)
Regularni forumas

Re: HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa

Ku ku? a di si? jesmo šta pomogli ili da kopam dalje?
Star 11-04-08, 12:52   #5 (permalink)
prof. Foruma

dadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobardadyml je stvarno dobar
Re: HITNO - Mišljenje Europske komisije o napretku reforme javne uprave i pravosuđa

Hvala Vam, to mi pomaže...

Joj taj seminar, poludit ću...
Nije dobro niti s nekime radit u paru, ti misliš da je tvoj prijedlog bolji, ovaj misli da je njegov... I nije to dobro...

EDIT: bruna@ ako imaš još nije naodmet podatak više...
Star 11-04-08, 12:58   #6 (permalink)
Regularni forumas

Delegacija Europske komisije u Hrvatskoj budući suci

ne mogu dalje iskopat, mislim da ti ima kvalitetnih informacija ovdje, na službenoj stranici delegacije europske komisije u Hrvatskoj, u prvom mom postu je.

P.S.ja što god mogu želim radit sama, jer se nemam s kim svađat i pomalo sam perfekcionist u tim stvarima pa uvijek mislim da ja znam najbolje napisat o svojoj temi.

Europska komisija: 2008. presudna godina za budućnost regije | Europa | Deutsche Welle | 05.03.2008

evo ovo je malo općenito, ali je najnovija vijest,pa...eto
gud lak

Zadnji Uredio bruna-13 : 11-04-08 u 13:07.
bruna-13 je offline  
Star 11-04-08, 13:11   #7 (permalink)
Regularni forumas

Sorry, tek sad sam vidila da je već napisan ovaj zadnji link
Star 15-04-08, 14:17   #8 (permalink)
prof. Foruma

Hvala puno na pomoći

Uspješno sam riješila to sve i dobile smo 4-5

Hvala

P.S. Može se zatvoriti ova tema...
Star 15-04-08, 14:17   #9 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

evo lokotam

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: europska, javne, komisija, pravosudja, reforma, uprave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103