| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! u Društvo forumu; Odlučio sam ovu temu staviti u ovaj podforum jer vas vjerojatno večina studenata u Zagrebu koristi tramvaj. Nego, prijeđimo na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 65
![]() | Odlučio sam ovu temu staviti u ovaj podforum jer vas vjerojatno večina studenata u Zagrebu koristi tramvaj. Nego, prijeđimo na stvar. Za nekoliko dana idem s frendovima u Zagreb i morali bi nekud skoknuti s tramvajem, a pošto nemamo puno vremena, ne bih želio gubiti vrijeme na raspitivanja: Gdje?, Kako?, Kada? i slično. Pa bih vas molio da vi koji se stalno koristite tramvajem da mi pojasnite nekoliko stvari. Zanima me gdje se kupuje karta, sve vezano uz to i koliko minuta je razmak između dolaska dvaju tramvaja. A i sve ostale informacije su dobrodošle... Hvala unaprijed!!!! HITNO!!!! Zadnji Uredio luigi752 : 01-04-08 u 20:27. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! Kupuješ ju u tramvaju... ili na bilo kojem kiosku... možeš uzeti dnevnu, ako ćeš lunjati cijeli dan... trmavaj (isti broj) dolazi svakih 15 minuta (i manje)... a na stanicama, sad novo uvedeno imaš i pokazatelj vremena kad dolazi sljedeći od brojeva (koji baš i nije precizan, al je tu negdje). Gdje koji broj vozi, mislim da možeš skinuti s neta, ima vejrovatno stranica ZET-a, nemam pojma... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! Citat:
Šalim se... kod vozača naravno... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 730
![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! kod vozača, al u ovim novim tramvajima nemožeš, gamad neda. odeš na kiosk i rješiš sve probleme, možeš i novine maznut ak si spretan ![]()
__________________ The ultimate way is the way you control |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! Al je prvo cvikaj u tramvaju na malu narančastu kutiju... inače ne vrijedi što mu pokazuješ kartu... ![]()
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, tramvaj, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.