| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! u Društvo forumu; Ma ne slušaj ih...Kupi kartu jer su sada u civilu, a ako te uhvate Kupiš kartu na kisoku(... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! Ma ne slušaj ih...Kupi kartu jer su sada u civilu, a ako te uhvate ![]() Kupiš kartu na kisoku(Vjesnik-tam je najpovoljnija,Tisak-redovna, iNovine-redovna) Uđeš u Tranvaj, ili ti je žuta ili naranđasta kutija.Filo gurneš unutra(imaš stralicu kako se "gura") i na njoj ti piše smjer(A ili B), te linija i kada si se ukrco(vrjedi u jednom smjeru). Mislim da ti sada mora biti sve jasno. |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! a-a, nisu sad vise u civilu ![]() Citat:
ja idem svaki dan po sat vremena u jednom smjeru (jer mi je fax na drugom kraju grada) i vidjam ih dosta cesto..
__________________ | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! Citat:
pa ja ove u ilici non vidjam sam u uniformama ![]()
__________________ pametni znaju | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! kaj se mene tiče auti su u većini slučajeva nepotrbni i samo dežurna smetala po gradu. ![]() otkad živim u metropoli (od rođenja dakle) jedino znam za gradski prijevoz i nema mi ljepše nego se laganini vozikati gradom i iz dana u dan viđati nove ljude ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HITNO: Prijevoz s tramvajem!!! totalno ![]() ja sam tako što nisam tako![]() ![]() ot: kupi dnevnu i schluss...nećeš se stalno okretat da nisu iza tebe možda ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pomoc, tramvaj, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

pametni znaju 

što nisam tako