Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi igre u skoli u Društvo forumu; koje ste sve igre igrali kad ste bili u skoli... ja sam npr. igrala krvave kune, zuje i jos dosta ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-12-07, 19:22   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-06-07
Godina: 20
Poruka: 39
pankericazd se izdvaja iz mase
igre u skoli

koje ste sve igre igrali kad ste bili u skoli...
ja sam npr. igrala krvave kune, zuje i jos dosta njih...ajde sjetite se i tih dana
pankericazd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:03   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
pajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznatpajo-patakRi će uskoro biti poznat
Re: igre u skoli

grad-država, briškulu i picigin
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:18   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-06-07
Godina: 20
Poruka: 39
pankericazd se izdvaja iz mase

eeee da briškula....kako to volim igrat....to mi je za ljetni užitak...sjest na rivu i bacit u parovima s ekipom.....ah naviru mi sjećanja
pankericazd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:27   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Zuje, trule kobile, kao klinac graničara...

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:52   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

krvava kuna, pljuca, zuja, vrijemetrošilačke (gradržava, potapanje brodova, XO, konjić skok, sudoku,...), i još neke možda

kak se igra trule kobile? to nisam imo priliku igrat
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:00   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,940
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Jbg, sigurno jesi ali se drugačije zvalo

Uglavnom: 2 ekipe, jedna onako drži sagnuta a druga im skače na leđa sve dok ne izdrže, onda se mijenjaju

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:08   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,695
tzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu aurutzukius ima spektakularnu auru

hehe... znam na kaj misliš... al mi to nismo igrali u školi... sjećam se iz pjesme 'Peder-Vatrogasci'... ide ovak: ''...Moj prijatelj voli dečke al ne za trule kobile... lalala''
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 21:09   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-12-07
Godina: 25
Poruka: 13
da_hook se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
hehe... znam na kaj misliš... al mi to nismo igrali u školi... sjećam se iz pjesme 'Peder-Vatrogasci'... ide ovak: ''...Moj prijatelj voli dečke al ne za trule kobile... lalala''

al ni za mali nogomet!

ot: krvava kuna je definitivno najjača igra ikada!
da_hook je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 23:36   #9 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika carl johnson

Datum registracije: 09-01-07
Godina: 16
Poruka: 128
carl johnson se izdvaja iz mase

bela je najbolja, pa onda XO, ponekad i grad drzhava rijeka
Odgovori sa citatom
Star 27-12-07, 10:53   #10 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 22
Poruka: 1,416
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

šize, blize, trule koble... ma sve zivo
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: biseri od ucenika, igre, skola

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103