| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi igre u skoli u Društvo forumu; koje ste sve igre igrali kad ste bili u skoli... ja sam npr. igrala krvave kune, zuje i jos dosta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: igre u skoli grad-država, briškulu i picigin
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: igre u skoli Zuje, trule kobile, kao klinac graničara...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: igre u skoli krvava kuna, pljuca, zuja, vrijemetrošilačke (gradržava, potapanje brodova, XO, konjić skok, sudoku,...), i još neke možda kak se igra trule kobile? to nisam imo priliku igrat ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: igre u skoli Jbg, sigurno jesi ali se drugačije zvalo Uglavnom: 2 ekipe, jedna onako drži sagnuta a druga im skače na leđa sve dok ne izdrže, onda se mijenjaju
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: igre u skoli hehe... znam na kaj misliš... al mi to nismo igrali u školi... sjećam se iz pjesme 'Peder-Vatrogasci'... ide ovak: ''...Moj prijatelj voli dečke al ne za trule kobile... lalala'' ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri od ucenika, igre, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:20.