| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi igre u skoli u Društvo forumu; Krvave kune,to mi je bilo daleko najbolje!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: igre u skoli E kada se sjetim te igre to smo još igrali u 5.osnovne! To je bilo legendarno! A u osmom nam je glavna igra bila ŠUTKA! Kada se to oderalo na sred hodnika u školi koja ima preko 800 učenika, a u jednoj smjeni ih je oko 400 onda je to pravi fight! Ozljeđenih ko u bombaškom napadu, ali bilo je fora!!! ![]()
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji Zadnji Uredio daidza : 07-01-08 u 15:58. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: igre u skoli bilo je na Nasoj Maloj klinici jednom... Ma uglavnom jedan se okrene prema zidu. Onda se okupi negdje nih petorica iza njega; zatim ga jedan udari i svi onako zuje kao pcele i onda ovaj mora pogadat tko ga je udario...
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: igre u skoli Mi smo u nižim razredima igrali graničara, policajaca i lopova, krvave kune, istina/laž, pokvareni telefon, lovice, nogomet, gađanje, kartanje, država grad selo, vješalo, poklapa, zvrk i najbolje je bila igra u kojoj su se tukli svi sa svima bez izlaženja iz učionice... to samo unutar škole... i izmišljali smo i hrpu svojih igara ali se više ne sjećam, bilo je to davno ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-06-08
Poruka: 27
![]() | Re: igre u skoli hrkjus, decki love cure,cure love decke i jos puno budalastih igara tenis sa rukama a sa profericom smo igrali usosi prijatelja moras dotati nekome lopticu i taj netko dobije pitanje od profesorice i mora odgovorit ako ne minus 3 minusa jedinica ja sam se bas usosila imenik tih dana al bilo je cool |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri od ucenika, igre, skola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:43.