| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi iman problemm.... u Društvo forumu; iman problem molim vas pomozite ja san prije prola zija sa 3 a sad san se nakrca jedinica i počeja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | iman problem molim vas pomozite ja san prije prola zija sa 3 a sad san se nakrca jedinica i počeja san ispravljat no nije tu problem nego ima dvoje idiota u razredu kaju non stop nešto seru i tako smetaju ili non stop pričaju ili kradu stvari pa bacaju kroz prozor......uglavnom od njih nemogu ispravit još jednu jedinicu koja mi je ostala........pliz pomozite!!!!!!neznan šta da radin ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: iman problemm.... uči
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iman problemm.... Pa definitivno uči, a ako tvoje stvari bacaju, to je zato što im dopuštaš, izbori se za sebe, nedaj im da te zajebavaju. Mene je isto tako u osnovnoj jedan JEDNOM probo zajebavat, a kasnije smo bili super prijatelji jer sam ga odma spustio na zemlju. Kad jednom nanjuše krv, onda idu do kraja. Nemoj im to dopustiti.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter | ne ne živin......i nije meni do toga šta meni bacaju stvari ja pobizdin kad takne nešto moje i ide da če bacit pa više ne bacaju nego smetaju i seru non-stop i bacaju drugima stvari pa i drugi viču....bolestan razred... zato jer je tip neki sotonist non stop pokazuje neke naopake križeve i pentagrame a ja to mrzin i to me iritira a onda kad kažen da ču ga slomit kaže nastavnici (pička je on) i usto ovi iz moga razreda mislu da je faca zato šta svira u nekom tamo sotonističkomone bandu i zato šta mi pokaziva naopake križeve sa duvanom (on puši ne ja) pa onda ostali mislu da sam ja sotonist...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,039
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: iman problemm.... Meni uopce nije jasno sto ti zelis,ali problem je u tome sto ti njima dopuštaš da oni od tebe prave budalu a to ne smijes.Moraš se boriti za sebe,a ako ne mozes na drugi nacin kloni se tih tipova i nemoj uopce s njima razgovarat.Kad vide da ih ignoriraš mozda prestanu ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter | Citat:
ma nema veze smislit ču ja več nešto... ![]() samo bjes želja za osvetom stvorit če od mene životinju.....haha stih iz jedne pisme od hladnog piva Zadnji Uredio hacker95 : 31-03-08 u 14:46. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lazni prijatelji, problemi, ucenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:50.