| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Imate kakve ispite za riješiti ovaj mjesec u Društvo forumu; ja imam 12.02 osnove elektrothnike i nema šanse da prođem to u ponedjeljak, nema šanse a sljedeći iz osnova ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Imate kakve ispite za riješiti ovaj mjesec ja imam 12.02 osnove elektrothnike i nema šanse da prođem to u ponedjeljak, nema šanse a sljedeći iz osnova mi je 22.2 isti taj ispit, joj sve bih dao kad bih to prošao
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 17-05-07 u 19:56. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Imate kakva ispite za riješiti ovaj mjesec 4 sam dao / ću dat na prvom roku (sve preko kolokvija), a i planiram jedan dat na drugom roku što mi je ostao iz 2. godine (uber težak) btw, kiki što studiraš da imaš osnove elektrotehinke?
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-01-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 133
![]() | nemoj mi nista spominjat tu jebe nu elektrotehniku, meni je isto sad uskoro ali jos mi nisu izasli tocni rokovi, pa onda matematicka analiza 1 i 2! sto je mene tjeralo na taj faks to mi nije jasno?!?!?!?? a lijepo mi je stari govorio ne moras ali ako hoces ajde, a ja budala isto ko i mujo: vidio da na tarabi pise pizda pa se zaletio ![]()
__________________ vuhuuuuuuuuu |
| | |
| | #5 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imate kakva ispite za riješiti ovaj mjesec dao jučer jedan nakon dosta vremena pauze, još na 4 izlazim ovaj mjesec. Živi bili pa roknuli ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imate kakva ispite za riješiti ovaj mjesec Imam 16.02. (ali sam prošla kolokvij, ovo je samo drugi dio), 23.02. sociologiju po treći put (ak roknem idem ravno pred komisiju), 26.02. (još nisam sigurna da li ću na to izaći)
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 397
![]() ![]() ![]() | Re: Imate kakva ispite za riješiti ovaj mjesec Ja imam informatiku sad 13.2 pa onda ak prodjem cu vidjet na kaj cu pred kraj mjeseca.Brijem da cu na trgovacko pravo izac.Al fakat mi se ne da ucit.svi frendovi su dali po 2 do 3 ispita neki cak 4 a ja jedini nista jer nisam ni poceo nekaj radit.lijen sam
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
![]() |
| Tagovi: faks, ispiti na faksu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:35.