| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; ak ste student il učenik,i npr ak vam je odobrena stipendija,jel vi ak padnete godinu morate vraćat te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Ček kaj nije "milja kuna" milijun?? Meni su sad odbili iz Fonda za djecu branitelja... ili možda nisam poslao na vrijeme, nisam siguran... drugo nisam tražio, jer me obavezuju da radim kod njih za vrijeme za koje sam primao stipendiju...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Celebrity | Re: imate li stipendiju? ah,kad se sjetim .... to su bili dani! na 2. godini faksa sam dobila stipendiju 4000 eura! naravno poslije vise nisam bila tako vrijedna
__________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't belive and leaves before she is left - Marilyn Monroe |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: imate li stipendiju? milju kuna je 1000 kn... o da bar dobivam milijun....ko car bi bila.... meni su to preko branitelja odobrili,imaš na netu popis kom je odobrena kom ne,provjeri si možda si i ti tamo.... sam da ne moram vračat stipendiju ak zarokam godinu,jel kak mi je krenilo na faxu.... ne bi se čudila da okinem.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:53.

, a ne stipendiju.