| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: neukrotiva_031 milju kuna je 1000 kn... a-a, to je SOMA kuna, milja je 1 000 000.. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,005
![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Ne znam kako stvari stoje s tom stipendijom koju ti imaš. Inače, ako imaš gradsku stipendiju (koja je nešto veća) - moraš ju vraćati, a ako imaš državnu (koja je iznosom manja) - ne moraš ju vraćati. Pitaj si malo u Studentskoj službi. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,180
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Trenutno imam stipendiju... Sad sam si slucajno zblokirala karticu jer sam previse puta unjela netocan pin...i ne mogu dici novce..tko ce sada ici do banke... ![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: imate li stipendiju? pa sam dvi godine, pa nemam sanse za stipendiju...
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #19 (permalink) |
| tvrdoglava curica foruma | Re: imate li stipendiju? neću morat vraćati stipendiju,nego ako blebnem godinu neću imati više pravo na stipendiju-..... dobivat ću milju kn (1000) mjesečno i baš me briga...al da bi održala stipendiju moram proć prosjekom od 3.00 al to je mal zajebano jel do sad sam dala sam 1 parcijalu,.,,, jebiga |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? 500 kn koje sam dobivao i kada sam pao i kada sam pauzirao i upisao međugodinu i sve....... I ne pada mi na pamet vraćat...... ![]() I još dobivam........ Do 15. tog u mjesecu....... E
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:32.