| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; et...sad saznam,da ak roknem godinu moram vračat pare,o jebem ti takav zakon... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,824
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: imate li stipendiju? Dođi ti malo studirat strojarstvo ili elektrotehniku na Tehnički fakultet, gdje se na prste može nabrojat broj studenata s prosjekom 4.00 i većim. Onda nebi tu solila pamet kako ste vi napredna djeca na filozofiji.
__________________ Zašto žene u prosjeku žive 8 godina duže nego muškarci? Zato jer im bog vrati vrijeme potrošeno na parkiranje. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Citat:
I ne mislim da je itko budala jer ima prosjek 2.7 ili da je netko pametniji jer ima 4.2, ali za stipendiju se ipak treba malo pomučiti i zato smatram da 3.00 i nije neki preveliki prosjek da bi netko dobivao 1.000 kn mjesečno. ![]() I ja ne studiram filozofiju. ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Onome kome nije do učenja, već samo do zajebancije - taj nema stipendiju. Vrlo jednostavno. Meni je isto jadno da se pare moraju vraćat', ali takav je sistem i ja stvarno mislim da prosjek od 3.0 nije preveliki uvjet za stipendiju. Pa zna da stipendiju dobivaju najbolji studenti, a ne oni kojima je zajebancija ispred faksa. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.