| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; aha..ok..ja stala i gledam koji je to k.... a to je to hehehe... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #48 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Citat:
![]() Mislim, nisu te stipendije jako velike, ali opet - bolje išta, nego ništa. Barem ja tako gledam na to. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Osim kad te stipendija obavezuje da radiš za nekoga, a ti kao ambiciozan novi inžinjer ne želiš biti vezan, već imati mogućnost promjeniti posao kad god poželiš ili iz bilo kojeg razloga kojeg poželiš... Tih 1000, 1500 kn kroz dvije godine, te može spriječiti da jednom kad dođeš na posao pređeš u firmu koja će ti nuditi 2000kn veću plaću i bolje radne uvjete kroz sljedeće dvije ili tri godine i na kraju financijski gledano popušiš...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,061
![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |