| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; hehehe..... e i ovisi kad si predo za tu stipendiju,dal si na vrijeme ili ne... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Ma jesam naravno da jesam... tako nam je u državi... kaj sad...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Ne znam... prosjek mi je 3.2, ali ja sam na FERu, pa je sam prosjek faksa niži nego na drugim fakultetima, a prosjek se uspoređivao samo sa pripadnim fakultetom. Sad sam pokušao vidjeti potpune rezultate i link na rezultate vodi na nove vijesti... nigdje ne mogu pogledati ni jesu me stavili na popis.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Popis odobrenih stipendija 2. Mjesečni iznos stipendije za studente iznosi 500 kuna Pravo na stipendiju tijekom redovitoga sveučilišnog i stručnog studija može ostvariti kandidat koji udovoljava sljedećim uvjetima: - da je redoviti student - da svladava upisani studij bez ponavljanja godine, osim u slučaju mirovanja studentskih prava sukladno čl. 88. stavak 1. točka 12. Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju - da nema status apsolventa - ako je student prve godine studija, da je završio posljednji razred srednje škole s najmanjom prosječnom ocjenom 3,50 - da mu je prosjek ocjena u dosadašnjem tijeku studiranja najmanje 3,00 - da mu redoviti prihodi mjesečno po članu kućanstva ne prelaze dvostruki iznos cenzusa iz članka 88. stavka 1. točke 5. Zakona - da nije korisnik stipendije po drugoj osnovi Hope this helps...
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Stipendija za djecu branitelja iz domovniskog rata je 1000kn, ja sam student 4. godine... hvala ti na informacijama. Ovaj popis sam već vidio... al treba biti i potpuni, sa informacijama o bodovima i gdje su ostali koji nisu dobili stipendije od onih koji jesu.
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:46.

)