| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi imate li stipendiju? u Društvo forumu; Ma meni vrijeme leti užasno brzo. Sad kad gledam i srednja mi je prošla brzo, a i na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,063
![]() ![]() ![]() | Re: imate li stipendiju? Ma meni vrijeme leti užasno brzo. Sad kad gledam i srednja mi je prošla brzo, a i na faxu sam već 3. semestar, mada imam osjećaj k'o da sam se tek neki dan upisala. ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| ( ( ( Miss Neukrotiva ) ) ) | Re: imate li stipendiju? vrijeme leti...meni dani prebrzo prolaze...i srednja mi je tak brzo prošla..ko da sam juče upisivala prvi razred...hehehe.... jel se vi nekad kad tak gledate na vrijeme i godine osječate starima? ja da,nekad..kad vidim te školarce,srednjoškolce....a ja matora od skoro 19 godina.... joj,tak ne bi tjela ostarit,i bit fosil.... da smo bar uvijek mladi....al kontam da bi nam onda dosadilo.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:15.

pa i oćemo..već smo se dogovorili.....hehehe!!al taj dan je predobra bio.....jooooj....kad ga se samo sjetim..uh....