Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 18

izvanredni studij

Raspravljate o temi izvanredni studij u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; kad se prebaci na izvanredni studij gubim sva prava(iksica,pokaz,bla bla) jel tako? 2 pitanje,da se prebacim na izvanredno studiranje da ...

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

izvanredni studij

kad se prebaci na izvanredni studij gubim sva prava(iksica,pokaz,bla bla) jel tako?
    2 pitanje,da se prebacim na izvanredno studiranje da li moram negdje radit ili mogu kao nezaposlen izvanredno studirat?

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Re: izvanredni studij

Možeš i kao nezaposlen izvanredno studirat.

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
    Možeš i kao nezaposlen izvanredno studirat.
    a kak mi je onda rijeseno zdravstveno,dal sam plaćam ili... to mi je rekla u referadi da je mozda problem,al ona ima 100 000 godina i histerična je pa tu pitam

V.I.P. Član Snake Champion, Highstreet Headache Champion, Frogger Champion, Chicken Attack Champion, Super Pacman Champion, Chuck Norris - Attack of the Massacre Ni Champion Avatar od korisnika Ive_ri
    Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

A nisam siguran, znam da mi frend izvanredno studira a isto nije u radnom odnosu...

mislim da ne možeš preko roditelja ako ćeš bit vanredni, nego se moraš prijavit na hzzo... a imaš na to pravo mjesec dana nakon završetka srednje ili mjesec dana od isteka statusa redovnog studenta, ako se ne varam...

Znači hzzo te osigurava kao nezaposlenu osobu.
    Zadnji Uredio Ive_ri : 01-10-09 u 14:48

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

A nisam siguran, znam da mi frend izvanredno studira a isto nije u radnom odnosu...

mislim da ne možeš preko roditelja ako ćeš bit vanredni, nego se moraš prijavit na hzzo... a imaš na to pravo mjesec dana nakon završetka srednje ili mjesec dana od isteka statusa redovnog studenta, ako se ne varam...

Znači hzzo te osigurava kao nezaposlenu osobu.
    ja sam upisan ko redovni,znači prebacim se na vanredni,čekam mjesec dana i prijavim se na hzzo i to je to?

Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

U roku od 30 dana (od isteka starog osiguranja, odnosno od promjene načina školovanja) se moraš prijaviti na hzzo, ako zakasniš više nemaš to pravo... bar mi tako kaže frend da je prije bilo... uglavnom trebat ćeš neku potvrdu s faksa da prelaziš na vanredno studiranje...

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

U roku od 30 dana (od isteka starog osiguranja, odnosno od promjene načina školovanja) se moraš prijaviti na hzzo, ako zakasniš više nemaš to pravo... bar mi tako kaže frend da je prije bilo... uglavnom trebat ćeš neku potvrdu s faksa da prelaziš na vanredno studiranje...
    znam da sam dosadan ko proljev al daj molim te jos samo potvrdi
    znaci u roku od 30 dana se moram prijavit na hzzo nakon promjene na vanredni studij sa potvrdom s faksa i sve je rjeseno

Datum registracije
    22-03-07
    Starost
    23
    Poruka
    11,408
    Liked
    321 times

Da, koliko ja znam to je tako, no moguće da je u posljednjih dvije godine došlo do neke promjene, tako da bolje da se ne igraš nego otiđi već sada na hzzo i pitaj u vezi toga...

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

Da, koliko ja znam to je tako, no moguće da je u posljednjih dvije godine došlo do neke promjene, tako da bolje da se ne igraš nego otiđi već sada na hzzo i pitaj u vezi toga...
    ma jos sam redovni slijedeci tjedan tek prelazim pa cu odma isti dan to ic rjesit

hvala puno puno ive

Starter
    Datum registracije
    25-03-08
    Poruka
    49
    Liked
    0 times

danas sam bio opet u referadi bila je neka druga ženska kaže da nemože bez potvrde o radu
    i da moram napisat neku kao zamoblbu da se prebacim na vanredni. jel zna neko jel se može bez rada,popizdio sam išo sam dekanu al ga nije bilo tamo,baš su za kurac ove u referadi

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku