Možeš i kao nezaposlen izvanredno studirat.
Raspravljate o temi izvanredni studij u Školarci i Studenti forumu, dio Društvo foruma; kad se prebaci na izvanredni studij gubim sva prava(iksica,pokaz,bla bla) jel tako? 2 pitanje,da se prebacim na izvanredno studiranje da ...
Možeš i kao nezaposlen izvanredno studirat.
A nisam siguran, znam da mi frend izvanredno studira a isto nije u radnom odnosu...
mislim da ne možeš preko roditelja ako ćeš bit vanredni, nego se moraš prijavit na hzzo... a imaš na to pravo mjesec dana nakon završetka srednje ili mjesec dana od isteka statusa redovnog studenta, ako se ne varam...
Znači hzzo te osigurava kao nezaposlenu osobu.
Zadnji Uredio Ive_ri : 01-10-09 u 14:48
U roku od 30 dana (od isteka starog osiguranja, odnosno od promjene načina školovanja) se moraš prijaviti na hzzo, ako zakasniš više nemaš to pravo... bar mi tako kaže frend da je prije bilo... uglavnom trebat ćeš neku potvrdu s faksa da prelaziš na vanredno studiranje...
Da, koliko ja znam to je tako, no moguće da je u posljednjih dvije godine došlo do neke promjene, tako da bolje da se ne igraš nego otiđi već sada na hzzo i pitaj u vezi toga...
danas sam bio opet u referadi bila je neka druga ženska kaže da nemože bez potvrde o radu
i da moram napisat neku kao zamoblbu da se prebacim na vanredni. jel zna neko jel se može bez rada,popizdio sam išo sam dekanu al ga nije bilo tamo,baš su za kurac ove u referadi