Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi izvanredni studij i vojni rok u Društvo forumu; Studiram ekonomiju izvanredno i zanima me da li mogu dobit odgodu sluzenja vojnog roka ako nisam redovan student...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-10-06, 22:38   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Godina: 21
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase
izvanredni studij i vojni rok

Studiram ekonomiju izvanredno i zanima me da li mogu dobit odgodu sluzenja vojnog roka ako nisam redovan student
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 22:42   #2 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Poruka: 17,637
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan
Re: izvanredni studij i vojni rok

pa nemoraš ići u vojsku ako si na faksu, nema veze jesi redovan ili nisi
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 22:46   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,928
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

netko se pokušava izvući dejtom
Odgovori sa citatom
Star 02-10-06, 23:10   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: djubre
Studiram ekonomiju izvanredno i zanima me da li mogu dobit odgodu sluzenja vojnog roka ako nisam redovan student
Citat:
Pravi autor: Kristijan
pa nemoraš ići u vojsku ako si na faksu, nema veze jesi redovan ili nisi
Al moraš imati prosjek ocjena 4,5!
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:27   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-11-05
Poruka: 389
djubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz masedjubre se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Lovel Pogledaj Poruke
Al moraš imati prosjek ocjena 4,5!
ma je mos mislit.i trebam ga zavrsit za 2 godine i jos k tome biti vrhunski sportas i picka mi mora biti manekenka.ja se nadam da se zajebavas jer i da je 3.5 prosjek potreban morao bi se napatit
Odgovori sa citatom
Star 03-10-06, 20:35   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

mislim da ti vanredni studij ne daje odgodu za vojsku... ali jos bolje, najbolje to odradit paralelno, bar ne gubis godinu...
Odgovori sa citatom
Star 04-10-06, 14:51   #7 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,895
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

Citat:
Pravi autor: djubre Pogledaj Poruke
ma je mos mislit.i trebam ga zavrsit za 2 godine i jos k tome biti vrhunski sportas i picka mi mora biti manekenka.ja se nadam da se zajebavas jer i da je 3.5 prosjek potreban morao bi se napatit
Naravno da se zajebavam. Ali nije loše ovo za manekenku!
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 10:37   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 28
Poruka: 1,400
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

A ja imam prijatelja koji još studira, a sad će mu 27 godina ... kakva su pravila. Kada ti nastupi 27 godina, ne mogu te više zvati u vojsku ili što? Možda, prijatelj, damfisk zna zakon?

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-10-07, 18:22   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 11-10-07
Godina: 22
Poruka: 17
shaman se izdvaja iz mase

ma gotovo je,nema više vojske,šta je bilo bilo je. do kraja godine nekak odgodiš,a onda više neće zvat
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izvanredni, rok, studij, vojni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 11:29.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108