| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi izvanredni studij i vojni rok u Društvo forumu; Studiram ekonomiju izvanredno i zanima me da li mogu dobit odgodu sluzenja vojnog roka ako nisam redovan student... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | izvanredni studij i vojni rok Studiram ekonomiju izvanredno i zanima me da li mogu dobit odgodu sluzenja vojnog roka ako nisam redovan student
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,928
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: izvanredni studij i vojni rok netko se pokušava izvući dejtom
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Radost Europe | Re: izvanredni studij i vojni rok Citat:
Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | ||
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: izvanredni studij i vojni rok ma je mos mislit.i trebam ga zavrsit za 2 godine i jos k tome biti vrhunski sportas i picka mi mora biti manekenka.ja se nadam da se zajebavas jer i da je 3.5 prosjek potreban morao bi se napatit
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: izvanredni studij i vojni rok mislim da ti vanredni studij ne daje odgodu za vojsku... ali jos bolje, najbolje to odradit paralelno, bar ne gubis godinu...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: izvanredni studij i vojni rok Citat:
![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izvanredni, rok, studij, vojni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |