Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? u Društvo forumu; Kraj je školske godine svi veseli izlaze a šta ja, ja ljuta ko paprika izlijećem iz škole držeči knjiž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-06-07, 15:57   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 21
mijana se izdvaja iz mase
Angry Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja?

Kraj je školske godine svi veseli izlaze a šta ja, ja ljuta ko paprika izlijećem iz škole držeči knjižicu u rukama.Falilo mi je 2 boda za odličan uspijeh ne u ovom razredu već i prošle godine.molila sam ih da mi dadnu bod ali ništa od toga!
mijana je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 16:08   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja?

tako sam ja bila ljuta kad mi je idiot iz likovnog namjerno kvario prosjek
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 16:34   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

tko josh gleda na prosjek...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 17:05   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 19
Poruka: 1,690
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

A kaj si ti srednja,osnovna?
Kaj ti trebaju bodovi za upis,il kaj?
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 19:50   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 27-04-07
Poruka: 115
Scorpia se izdvaja iz mase

Malo razjasni stvar.
Scorpia je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 21:15   #6 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,783
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Ja sam danas sretno izletio iz škole, jer sam maturirao s 5 , bilo je veselja i fešte

A ako ti trebaju bodovi probaj pitat nekog drugog profesora da ti da ocjenu više
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 11:48   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-12-07
Godina: 18
Poruka: 1,197
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
Ja na to nikada ne gledam....ovo što je rekla ova druga za profu koji ti namjerno kvari prosjek,takvog uvjek imaš u školi,bar jednoga.Mene je u osnovnoj kreten iz glazbenog zajebavao s ocijenom,namjernom mi je davao 3,a bar sam znao za 4,ali jedinome meni.Nakraju osmog raz.treba mi bod z 4 amo tamo,ja hvatam,i nitko neće da dade,ja uhvatim ovu iz likovnog,neda,jedva mi dade Fizičar 3,a trebao sam imati dva,a na satu fizike neznam esam bio 20 puta u godini.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 18:30   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,491
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

neopisivo ljuta.. mos si mislit..
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:46   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,696
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
drito
Odgovori sa citatom
Star 15-06-08, 19:48   #10 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Poruka: 12,922
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

katastrofa jbt, žali se Primorcu..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aloa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114