Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? u Društvo forumu; da, organiziraj prosvjed...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-06-08, 09:55   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja?

da, organiziraj prosvjed

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 12:54   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 22-08-07
Poruka: 1,166
M@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz maseM@tej@ se izdvaja iz mase

Po meni oni koji žicaju bod na kraju školske godine nisu ni zaslužili da ga dobiju. Šta ti imaš bit ljuta jer ti nedostaju 2 boda da prođeš s 5? 2 boda, znači 2 ocjene. E na to si mogla misliti ranije, a ne sad profesore natezati za rukav da ti poklone.
Iako ne isključujem mogućnost da ja jednog dana poklanjam, ipak ja imam stav da neću nikoga slat ni na popravni. I tako...
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 16:20   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-03-08
Godina: 19
Poruka: 129
Art xxx se izdvaja iz mase

Da!!! Prosjek mi je 4.45...i ne nisam prošla s 5, niti sam žicala, za razliku od nekih koji su sve 4 godine prošli s 5 (na račun žicanja) i oslobođeni su mature!
...ono što me najviše ljuti je to što je jedna cura užicala 4 boda kako bi prošla s 5 i bila oslobođena mature...krava! Nije fer...idem učit!

Zadnji Uredio Art xxx : 16-06-08 u 16:22.
Art xxx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 17:54   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,824
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Di bi ja bila da se brinem zbog ocjena
Sta je tu je, za te ocjene nije nitko drugi kriv, sama si si to napravila. Sad prihvati posljedice svoje kampanjske guzice.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:46   #15 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika mawa_brineta

Datum registracije: 08-05-08
Godina: 15
Poruka: 881
mawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz masemawa_brineta se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mawa_brineta

Ma ja sam ljuta kad se trudim i ne uspijem al ne volim zicat, ne osjecam se dobro kad znam da mi je to poklonjeno, al opet za upis mi trea svaki bod i dns sam jako ljuta sto sam skontala da iz fizike necu moc imat 5 . Al et zivot je tezak i trea mu se suprostavit. I da ono sto je vec neko reko da mu je krivo kad neko uzica ocjene a ti ne jer ti je glupo zicat...jako velika nepravda! Al ljudi se ne obaziru na to i idu dalje, mslm ja sam sd ljuta al ak ne upisem zeljenu gimnaziju i men ce sigurno doc da se ubiem! zato se molim da upadnem...al ko sto sam vec negdje rekla mene nada ne slusha, uvijek ono suprotno, bash uvijek!
mawa_brineta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:51   #16 (permalink)
Akademik Foruma

vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Joj kako ne volim te zicarose.. Ili se rasplacu ili izrecitiraju duuuugacak govor pun sazaljenja da bas njima treba ocjena vise. Prosjek ne vara.. Kako sijes, tako ces i zeti. (poslovice li )
Odgovori sa citatom
Star 16-06-08, 18:55   #17 (permalink)
0000000000000

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,930
Sahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svimaSahataba je poznat svima

ja san geek i prolazija san s 4.9 i 5.0 osnovnu, 4.7+ srednju i sto sad

zajebajen se bija san kampanjac, al san ima ok ocjene bitno je stisnut kad triba malo i ide to...

i nista mi nije bilo draze nego otic na praznike iili izac svaki dan iz skole

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 19:43   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-03-08
Poruka: 14
Valkirae je zabranio reputaciju

evo danas je bio zadnji dan nastave.....prošla sam s 5 (idem u 3. gimnazije).
a što se tiče poklanjanja mislim da ako nekome stvarno treba bod da bi prošao s pet da bi mu se trebalo dati (školski odbor) iako se to rijetko događa.
uzmimo za pr.moju sestru... sada je 1.gimn i falio joj je bod...(informatiku joj nije htjela zaključit 5 iako je imala ocjene za pet..-razlog rvo polugodište bilo joj je 4,a sada drugo 5 i to nije petica...aj objasnite mi to...
al šta ćemo kad živimo u takvom društvu...
Valkirae je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-08, 21:05   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Ja sam prosla s 3.8 i kaaaaaaaaaaj to ima veze??
I nisam nikaj navlacila..

Zadnji Uredio vibica : 20-06-08 u 21:07.
vibica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 00:01   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 23-07-07
Godina: 16
Poruka: 559
Sayrex se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sayrex Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sayrex

Isusati štrebera ode xD ja san 2.5 prošo, još nisan prošo, možda u ponediljak još matematiku iman xxxDD
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aloa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114