Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Školarci i Studenti
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Školarci i Studenti Raspravljate o temi Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? u Društvo forumu; takodjer.. u sradnjoj mi je prosjek bio oko 3,5 nikad knjigu nisam primila, sad na fax u mi je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-08, 12:35   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,874
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor
Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja?

takodjer.. u sradnjoj mi je prosjek bio oko 3,5 nikad knjigu nisam primila, sad na fax u mi je jos gori ne pada mi na pamet plakat zbog prosjeka.. onoliko koliko naucim - takve ocjene i imam.

sjecam se da sam u 4. srednje na 2. polugodistu digla ocjenu iz svih predmeta.. i 1. polugodistu sam imala prosjek oko 3,0 (prala me neka gadna depra), al sam u 2. polugodistu digla na 4,3 (tad sam bila yebacki sretna).. jesam zicala do 4,5? nisam. koji ce mi wrag...

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 13:18   #22 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 1,029
ris mb je zabranio reputaciju

Da san izlazia iz škole ljut jesan al ne zato što je moj prosjek bia 3,46 nego zato što me živciralo kako se nekima poklanja a nekima ne i opčenito me ta nejednakost živcirala...
Prva tri razreda u srednjoj san proša sa 4,a 4. sa 3,na kraju su mi profesorice nudile da mi dignu prosjek ja nisan tia jer mi se to žicanje gadilo...
Zna san jednu žensku,ako neko nije u mom bivšen razredu zaslužia prolazak sa 5 onda je to bila ona,čoviće zadnji tjedan joj je bia prosjek 3.9 ili 4.0 a na kraju 4,6...Sad da je ona odgovarala sve pa ajde...nego od profesora do profesora sa prićom fali mi samo ješ jedna ocijena oćete li mi dati,i tako 7 predmeta od 16
ris mb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 16:39   #23 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,111
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

U mojoj šk (osnovnjak) ako ti je falila ocjena za ptozozak s 4 ili 5 ii 3 netko bi ti pokonijo

Kako sam ljut izašo...
Zadnji sat, zadnji dan, matematika
Kako je poklanjala dvojke
Meni nije (O.K. - zaslužio sam imati 1!) ali i 90 % razreda
Skoro razbio vrata
Još i opomenu dobio
A navikni se na nepravdu, život je takav!
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 16:55   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 25
Poruka: 2,038
Vidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz maseVidolinho se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vidolinho

Mrzim ekipu koja markira ispite i onda dođe sa nekakvom prekretenskom isprikom, odgovara kada je naučio/la i dobije ocjenu. Mrzim i one koji žicaju zadnja dva tjedna. Sve ko fol - samo još jedna ocjena, samo još jedna ocjena, na kraju ih digne 12!

Imao sam jednu takvu u razredu i bivša raska joj je očitala bukvicu pred svima, zaradila pljesak ostalih učenika i u zbornici zabranila da joj itko da ocjenu koju ne zaslužuje. Kako je to bilo slatko....
Vidolinho je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 17:22   #25 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

to i meni najjače
Dođe
Mogu imat 4 "profa : Če ti diči prosjek? - DA
Damu
I tako to ide... Nažico ih je 10 i ima prosjek 4.5
Ja to nisam mogo vjerovati
Ili ja imam 2, i netko treba imati 1
Zadnji sat, zadnjih 5 min. ga pita i da mu 2
:grrr
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 18:29   #26 (permalink)
praskaton

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,232
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

kako su meni uvijek išli na živce ti zicaroši

jebote daj ono koliko si zaslužio si dobio, šta sad imaš ić od profesora do profesora žicat
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 18:39   #27 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: M@tej@ Pogledaj Poruke
Po meni oni koji žicaju bod na kraju školske godine nisu ni zaslužili da ga dobiju. Šta ti imaš bit ljuta jer ti nedostaju 2 boda da prođeš s 5? 2 boda, znači 2 ocjene. E na to si mogla misliti ranije, a ne sad profesore natezati za rukav da ti poklone.
Iako ne isključujem mogućnost da ja jednog dana poklanjam, ipak ja imam stav da neću nikoga slat ni na popravni. I tako...
Isti stav imam i ja. Jel to moguće?

neću ni ja nikoga slati na popravni, ali neću nikome dati ni veću ocjenu ako nije zaslužio. Našli su se dvojica petaša da im dam 4 umjesto 3... Okej može, ali moraš i znati za 4. Naravno nisu i onda su bili ljuti, čula sam kako mi iza leđa psuju, jednom od njih dvojice sam na popravnom u komisiji- neće se provesti.
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 18:42   #28 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 7,333
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja sam u 4. razredu zadnji dan žicao profesoricu da mi zaključi 2 umjesto 3, samo da me pusti ranije sa sata... I jedva sam ju nagovorio
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 20:48   #29 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Isti stav imam i ja. Jel to moguće?

neću ni ja nikoga slati na popravni, ali neću nikome dati ni veću ocjenu ako nije zaslužio. Našli su se dvojica petaša da im dam 4 umjesto 3... Okej može, ali moraš i znati za 4. Naravno nisu i onda su bili ljuti, čula sam kako mi iza leđa psuju, jednom od njih dvojice sam na popravnom u komisiji- neće se provesti.
Moj savjet ti je da si ne rušiš ugled zbog balavaca
Budi cool, nađi mu slabu točku, i onda ga lagano pitaj
Tu mu je gore...

Uf, meni fali malo šk, ekipica, cure
Ufm skoro sam vrata razbio
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 13:48   #30 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,835
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne, ne... bit ću objektivna.
Neće nitko proći tko ne znao za dva.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: aloa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114