| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? u Društvo forumu; fino ga kuri ti su učiteljica, čuo sam da na popravnom se odgovora samo negativno gradivo , ovisno o šk sory ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? Ma radije ga drži na vatrici ako ne zna i peci ga i lagano roštiljaj. Onda mu pred svima odvališ nešto tipa - nisi znao ali si totalni jadnik sa kojim mi se ne da posebno zajebavati u 9. mjesecu na drugom popravnom. Onda mu još okineš kako neka si misli kada će drugi puta ogovarati profesore na hodniku. Ono, poseri ga i ponizi. Postat ćeš apsolutna legenda za sve ostale učenike. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? hm, da će postati legenda, baš neznam U mojoj školi se takvi profesori mrze ![]() Opet smo ošli u off. valjda nas je 90 % ljutito izašlo Pola mojih, isss, to ste trebali vidjeti Lik prvo baci klupu, drugi stolac raskelji Ja samo vrata ![]() teica: fino mu postavljaj najteža pitanja, imaš pravo na to , iz knjige ona uz rub, to neće znati, garant ![]() A ako si ga zbog ogovaranja na popravni sterala, , to ti nijed baš O.K. . Kaj mi sve prof. pričamo iza leđa, uf.Nije on vrjedan tvojih živaca. Prof, imaju težak posao, i nikakve plače semti sve, opet off. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? Ma šta offtopic? Pa škola je završila, tko je kako izletio iz nje - izletio je. Nije da ste se vraćali ne bi li ponovo "izletili" i pisali o tome. Inšpektore, koju si ti školu završio, odnosno koji razred koje škole? |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: Istra Godina: 25
Poruka: 1,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jeste li vi ljuti iz škole izletili kao ja? Ja sam uvijek iz skole "izlijecao" opusteno ... Nikad nisam patio za tim koliko mi je prosjek ... Cak ni onda kad mi je trebalo za faks nisam nikoga molio za vecu ocjenu ... |
| | |
![]() |
| Tagovi: aloa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:30.

, to ti nijed baš O.K. . Kaj mi sve prof. pričamo iza leđa, uf.