| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; ja nisam normalna,niišta ne učim,a idem kao na fax..zapravo idem oko faxa... sad sam toliko parcijala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja nisam normalna,niišta ne učim,a idem kao na fax..zapravo idem oko faxa... sad sam toliko parcijala popadala...da mi je već bed.... kako vi podnosite svoje neuspjehe? jel se vi bar trudite? evo sad su počeli pravi ispiti... trebala bi učit,a tako mi se ne da..... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Prije se živcirao uvijek a zadnjih 2 godine i ne. Pa to je fax... nepravda i sreća igraju veliku ulogu. Krivo mi je kad znam da sam naučio i dobro napisao a opet pao... Ali ne vrijedi se živcirat. Svejedno živciranje neće ništa promjeniti.. Fax je fax...svega ima.
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima A čuj...studiram na teškom faxu, pa su i padovi na ispitima normalna pojava. Čak uobičajena, rekao bih. Dok nije došao studomat, neke ispite su ljudi prijavljivali i po 20 puta. Znam da nećete vjerovati, ali istina je. Ljetos sam imao komisijski ispit (usmeni) na kojem su me mučili i cijedili 4 sata i 20 minuta, nakon čega su me srušili. To je samo jedan od primjera, događalo se meni poprilično takvih stvari u ovih pet godina. Jednom sam morao sam sastavljati komisiju za ispit, zvat profesore, prodekana za nastavu, referadu, i to dan prije zaključenja roka. Sva sreća pa to nije ostavilo nikakve posljedice na mene ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Moja taktika: imam 3x pravo na ispit. 1x se uvijek ide na blef, čist da vidim kak je. Nešto naučim, nešto prepišem, pa ako prođe super, ak ne imam još2x. Ako je usmeni, pričam i pričam i znam o čemu pričam. Pa ako ide super, ako ne još su 2x ![]() edit: ni na meni nema posljedica. pogotovo ne na psihi ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima pa ja sam evo bila "učila" za samo taj jedan ispit,i pala sam.. a što je najgore.... znam puuuno toga iz tog predmeta...i nije mi jasno kako sam pala.... jednostavno il su oni prezahtjevni il sam ja preglupa!!! baš katastrofa.... što se tiče učenja bolje mi je u srednjoj.... jel fax je strašan!!! tako ko što sam "učila" za taj jedan ispit kad sam u srednjoj "učila" dobila sam 5 a tu ni 2 ne mogu navuć.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Kod nas frajer usred usmenog ispita nazove referadu i pita za statistiku, koliko je ljudi već prošlo taj ispit. Ako je njegova kvota za taj rok već ispunjena, ostale pita takve stvari da imaju siguran pad ![]() A o nepravdi bih mogao do sutra....
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima isse.... katastrofa!!!! kod nas prof na faxu ovaj koji kemiju drži stalno sprda studente.... baš ih gasi onak zvjerski!!! i stalno govori kak se trebamo ić ispisat u referadu i take dumine... a kemija je ajme teška.... malo ljudi baš prolazi.... a on zajeban.... i reko nam je ak jedan spoj krivo imenujemo kao križa cijeli ispit..... bolesno |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Mene još najviše smeta što profesori forsiraju svoje marginalne i nevažne predmete, koji itekako znaju zakomplicirat stvari i zagorčati život. Ja sam živi primjer za to, ovaj ispit što su me toliko peglali na usmenom je potpuno nevažan, i na novom bolonjskom studiju je praktički izborni, nosi najmanje bodova, i upiše ga 4-5 ljudi. Ja sam ga, kako sam rekao, pao na komisiji a najgore, imao sam elemenata za prolaz.
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima pa strašno..i kod mene je kemija nevažna..samo u prvom semestru ju imam....i ond ću ja mislim u drugoj godini imat samo biokemiju isto jedan semestar..... a toliko prave problema i kompliciraju oko kemije da je to strašno..milijun skripti samo iz kemije.... ova kemija,ona kemija....... ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

a najgore, imao sam elemenata za prolaz.