| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; pa viš kak je prošo.... gore sam napisala....ali hvala ti coco... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ništa posebno ako padneš na prvom roku ideš na drugi na prvi ponekad znam ić više onako turistički, pa nekad prođem nekad padnem , a za drugi baš naučim kako treba sve jer mi je onda lakše kad već znam osnovne stvari od prvog roka
__________________ |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Ja se spremam za pad u srijedu, a i sam raspored ispita je divan - pismeni u 8, usmeni u 15.30 h. Strašno volim kad moram cijeli dan provest' čekajući da dođem na red i onda još okinem. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-01-08 Godina: 21
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima raspored ispita ti nije ništa gori nego ostalima a ne kužim zašto neki ljudi govore da će past prije nego dođu na ispit, katastrofa, nisi ni došla, a već odustaješ ja inače normalno podnosim, niš posebno, sve je to dio studiranja, zato i postoje tri roka
__________________ "The artist is nothing without the gift, but the gift is nothing without work." Emile Zola |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja sam pao sustave temeljene na znanju zbog jedne komplicirane neuronske mreže, imao sam 7,5 bodova a 10 za prolaz. ali ne uzbuđujem se previše zbog toga jer mi je prvi put bilo. drugi put sigurno prolazim. drugi ispit sam prošao, baš jutros izašli rezultati. uglavnom, isplati se biti optimist. ja nisam dao da me ovaj prvi pad obeshrabri, nego sam odlučno napao ovaj drugi, i prošao ![]() još samo da sutra riješim kolokvij iz postgre SQL-a... svima koji još imaju ispite ovaj mjesec želim puno sreće ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #128 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Znam da mi raspored ispita nije ništa gori nego ostalima, ali se moram negdje ispuhat'. I znam da ionako neću doć' na red prije 18.00 jer su usporene i znam da nisu u stanju ispitat' 30 studenata od 10-15 h. Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ja dana sbila u gradu,nazove me lega u pol 4,kaže dođi imaš ispit iz njeme,ja došla bez inedexa i pisala ispit na blef,sad ćemo vidit kak će bit..... a trebo 28. bit,profa premjestila za danas,nas 4 došlo...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #130 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Kako reagiram ![]() Pa uvelike ovisi o tome koliko i jesam li učio. Nekada znam izać na 1. rok da vidim kakva su pitanja i način ispitivanja bez ikakve pripreme...onda nemam šta biti ljut... Ali ako sam učio...e to je druga priča...onda psujem po hodniku, po cijelom faksu, po prilazu do faksa, pa još malo u autu, pa onda trubim glavom................jer znam da ću morat ponovit cijeli taj ritual ispita (nervoza, čekanje rezultata...)
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:37.