| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; -->ovisi o tome koliko ima rokova -ako ih je više manje ću se živcirati, jer ću imati viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) |
| Starter | -->ovisi o tome koliko ima rokova -ako ih je više manje ću se živcirati, jer ću imati više pokušaja da probam proći -->kolokviji -pokušam nešto riješiti putem kolokvija (šta uspijem), ali se opet ne živciram jer znam da IMA ROKOVA ![]() |
| | |
| | #132 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ma joj neznam zbog cheg neka zivciranja ovo ono.. sve lagano prolazi prochi che i to.. zashto gubiti zivce
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima nikad nisam bio opterećen. uglavnom sam prolazio dobro. kada nisam, nikada nisam padao u iskušenje da samog sebe okrivljavam za neuspijeh jer sam uvijek davao sve od sebe. najbitnije je biti iskren i čist prema samom sebi
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #134 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Danas sam imala sreće. Prvo sam ujutro zaspala na pismeni, ali sam svejedno otišla do faxa. Kuje su bile izuzetno dobre volje i sjetile se da sam na prošlom roku odbila ocjenu i da mogu izać' na usmeni jer sam većinu pismenog ionako kolokvirala. Tako da na kraju položih s 4. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima i??? Citat:
![]() | |
| | |
| | #137 (permalink) | |
| Banned | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Citat:
sad idi odma proslavit ![]() | |
| | |
| | #140 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,166
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Nisam, sutra idem van pa ću proslavit'. Danas je samo cuga (tj.čaj u mom slučaju) bila u pitanju. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:55.

.... hehe