| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; a šta je bilo u tom čaju?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #148 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ![]() Bilo je, ali bi mi bio presladak da sam još i njega stavila.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #149 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima Samo da napišem... Čula sam se sad s jednom kolegicom koja je ostala nakon mene na ispitu. Uglavnom, ove dvije su ih držale do 22.30 h na faxu. Bit će da im je zbilja jako teško rasporediti ispit u dva dana. Strašno. ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Starter | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima mene živcira to što nam u zadnji tren napišu da su pomakli ispit (dobra vijest, ali prekasno jave). Imala sam neki ispit iz njemačkog, nisam ni učila ništa, a prošla, i čak dobila 4...nemoš vjerovat. a ove važnije predmete malo i učim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:26.

Šećer i limun, ne pijem kad vozim.