| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Školarci i Studenti Raspravljate o temi kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima u Društvo forumu; pa tak su i meni pomakli ispit.... ja poludila,danas idem vidit jel su došli rezultati...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima pa tak su i meni pomakli ispit.... ja poludila,danas idem vidit jel su došli rezultati... ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #152 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima jeeeeeeee.....prošla sam taj kolokvij iz njemačkog iz gramatike..... sad samo još odgovarat usmeno neke tekstove i napokon gotov njemački ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima ...i svi smo pali nije bio toliki problem napraviti tri relacije i natrpati ih odgovarajućim podacima, koliko je bio problem napraviti zadane SELECT upite koji su bili...da se slikovito izrazim..upravo selekcijski navodno da smo trebali napraviti funkciju za select, alter table, a prije svega group by ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima nešto kao ![]() Kod: Napišite SQL naredbu kojom će se ispisati naziv organizacijske jedinice i iznos potreban za isplatu pune mjesečne plaće zaposlenih nastavnika za prošli mjesec. Nastavnike kojima je prestao radni odnos tijekom prošlog mjeseca ne uzimati u proračun. Iznos pojednačne plaće računa se tako da se koeficijent nastavnika pomnoži s 2419.00. Upit mora biti vremenski neovisan o trenutku izvođenja. Ne ispisivati podatke za organizacijske jedinice u kojima je zaposleno više od 20 ili manje od 15 nastavnika. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: kako podnosite padove na kolkovijima i ispitima sutra imam njemački.... ako padnem- a nadam se da ću proći... držite fige...btw-ovaj drugi semestar mi se čini puno lakši od prvog...
| | |
![]() |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:43.

sad samo još odgovarat usmeno neke tekstove i napokon gotov njemački 

...
nije bio toliki problem napraviti tri relacije i natrpati ih odgovarajućim podacima, koliko je bio problem napraviti zadane SELECT upite koji su bili...da se slikovito izrazim..upravo selekcijski 
a nadam se da ću proći... držite fige...